Hva er en Auto Spa?

 "Auto Spa" er et populært navn for hva er egentlig en full-service bilvask. Noen bil spas gjør gi mer eksklusive tjenester enn tradisjonelle bilvask, men i mange tilfeller, tjenestene er like. Auto spas rene biler, sport nyttekjøretøyer, varebiler og personbiler. De kan også gi motorer, båter, campingbiler og andre kjøretøy. Spas tilbyr bilvask, voksing, interiør rengjøring av bilen og detaljering tjenester.

 De spesifikke tjenester og metoder som bil spas tilbyr varierer mellom selskapene. En bil spa ville gjøre alt for hånd, med en myk, lofri klut eller saueskinn votter for å vaske biler og utføre hånd voksing og polering. En annen bil spa kan bruke tunnel skiver eller annet automatisert utstyr til å vaske og spray voks og polish. Noen spas tilbyr både bil rengjøring hender og automatiserte vasketjenester, en høyere pris for rengjøring av hender, som dekker flere ansatte.

 Andre tjenester som tilbys av mange bil spas inkluderer rengjøring og dressing dekk, rengjøring innvendige vinduer, deodorizing, understell blush og mye mer. Mange spas kombinere auto detaljering tjenester i pakker, slik som bronse, sølv og gull nivåer, for eksempel, som inkluderer høyere nivåer av rengjøring. En grunnleggende bronse pakken kunne omfatte utvendig vasking og støvsuging interiør med glass vask. På nivået av gull, vises band, polering, klarlakk, og motorrommet rengjør også en del av pakken. Noen bil spas har à la carte-menyer for kundene å velge spesifikke tjenester, i tillegg til å tilby pakker.

 Noen bil spas ta en one-stop-shopping-tilnærming, og tilbyr forebyggende vedlikehold i tillegg til vanlig rengjøring av biler. Oljeskift, utskifting av drivstoff og luftfiltre og spoler av radiatorer og girkasser er eksempler på vedlikehold som kan gis. Andre tjenester som tilbys av spas inkluderer bil bulk fjerning, sotede vinduer, frontruten reparasjon og møbeltrekk reparasjon.

 I en auto spa, ville ventet på kundene være mer komfortabel grunnleggende eller luksus, avhengig av det enkelte selskap og dets kunder. I bunnen kan derfor være gratis kaffe og te, sammen med magasiner og TV. Auto spas i luksus enden av spekteret kunne ha ventet områder med skinn eller andre polstrede stoler, flytende fontener og lekeområder for barn med leker, snacks og mer.

 Mange bil spas er tradisjonelle murstein og mørtel virksomheter, men andre tar tjenesten til sine kunder. Mobil bil spas å besøke boliger, bedrifter og andre nettsteder som tilbyr lignende tjenester til mer tradisjonelle bilvaske bedrifter. Mobil bil spas er ofte dyrere, men de blir stadig mer populært på grunn av fordelene de tilbyr.

  •  Oljeskift tilbys ofte på spas bil.
  •  Alt er gjort for hånd på noen automatisk spas.
  •  Auto spas tilbyr spesielle tjenester, inkludert rengjøring interiør.
  •  Møbeltapetsering reparasjonsemisjonen i en bil spa.
  •  Dekk blir rengjort og kledd i en auto-spa.
  •  En minibuss som nettopp har kommet ut av en bil spa.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha