Hva er en automatisk platespiller?

 En automatisk platespiller er designet for å spille vinylplater ved å spinne dem på en jevn hastighet, og muliggjør en pickup arm utstyrt med en patron og pekepenn, eller nål i en rekord groove. Den sensitive natur stylusen gni mot den delikate vinyl kan noen ganger føre til uopprettelig skade på noen ganger sjeldne eller antikke plater av det langlivede medium. Automatiske turntables tilby trykknapp kontroll, som gir opphav til en tone arm, hennes posisjon, og på posten overflaten med maskin presisjon og delikatesse. Denne automatiserte dempe tonen arm gjør at posten for å spille gjennom til slutt, og maskinen å nullstille seg selv uten risting noen risiko forårsaket av ustø finger.

 Mens teknologien har lenge blitt erstattet i den populære bruken av digitale opptaksmetoder, fortsetter automatisk platespiller utstyr for å finne en plass blant musikkelskere. Den varme, analoge kjennetegn ved glatt vinyl opptar en særegen nisje for amatører og profesjonelle audiofile. Enheter fortsetter å være produsert i kjente former og med en rekke nyvinninger. Automatiske varianter kan opprettholde staten album, men et flertall av bevegelige deler, noe som kan redusere de samlede akustikk, i forhold til de mer rigid lavere resonans manuelle typer også legge til.

 Med hjelp av en cueing spak, manuelle turntables noen ganger tilby halvautomatiske evner. Enheter kan hjelpe brukerne å holde armen over overflaten av platen, slik at den kan plasseres over enhver ønsket sang nummer, og automatisk redusert. En helautomatisk platespiller gjør det vanskeligere for en viss orden på en post. Lyden kan også tilby mindre presisjon enn manuelle varianter. Bevaring plater fra skade, men det er fortsatt et attraktivt valg for mange brukere.

 Deejays har denne teknologien populære for levende underholdning i danseklubber og musikalske innslag. Specialized DJ automatisk platespiller oppsett tilbyr mange funksjoner sammenlignet med konvensjonelle hjem modeller. Selv om begge typer farts velgere og switch operasjon kan ha den type DJ gir også bek kontroller som brukes i matchende rytme tempoer mellom sporene. Disse enhetene har slip matter å gli fra registrering av bevegelige plattform for skrape effekter. Blinker gi rytme hastigheter for raske justeringer, og tonearmer med muligheter som for eksempel anti-slip eller suspensjon justeringer.

 Andre automatiske turntable produkter tilbyr funksjoner som Universal Serial Bus-porter for å overføre vinyl til digitale lydformater. Disse systemene kan spilles av på en datamaskin eller en flash-stasjon. Mer innflytelse på resultatene av en platespiller til innflytelse inkludere signal-til-støy-forhold, wow og flagre, og avspillingshastigheter.

 Signal-til-støy-forhold viser signalnivået i forhold til graden av bakgrunnsstøyen; Jo høyere tall, jo bedre er kvaliteten på skjermen. Wow og flagre beskrive graden av avspillingshastighet variasjon; jo lavere jo bedre. Avspillingshastigheter er vanligvis på 33 1/3 og 45 rpm henholdsvis for album og singler, mens eldre phonographs brukt 78 RPM.

  •  Club DJs har ofte automatisk turntables.
  •  Gamle platespillere som spiller 78-poster.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha