Hva er en Back Spyler?

 En av de vanskeligste stedene på kroppen for en person å rengjøre baksiden. En støttering er en toalett verktøy som kan brukes til å utføre denne oppgaven. Et slikt innlegg består generelt av et håndtak med rengjøringshode som brukes til bading.

 Grunnen til at det er vanskelig å rense skikkelig ryggen kan ha vært fordi det er områder som er vanskelige å nå. Av denne grunn har en back vaskemaskin vanligvis et langt håndtak, som en person adgang til de områdene som ikke kan lett nås med hånden gjør. Håndtakene er vanligvis laget av plast eller tre.

 Hver back-krets ring er ikke det samme. En av de viktigste forskjellene er den type rengjøringshodet som er koblet til håndtaket. Disse kan være laget av forskjellige materialer, såsom svamp, gasbind, og svampen. Dette utvalg av renhold hoder til å møte utvalget av bade preferanser som folk kan ha.

 En back vaskemaskin som har en mesh rengjøring hodet, for eksempel, er et godt valg for de bad med dusj geleer. Mesh er generelt passende når en person ønsker å fremstille en masse av skum. En svamp tilbake ring kan også benyttes sammen med dusj gele, men det oppnådde skummet er ikke så store. Svamp materialer fungere godt med såpestykker, men. Fordelen med denne type bakre skive, er at det kan være noe fastere enn en rengjøringshode med en mesh. Noen folk forbinder dette styrke med forbedrede rensefunksjoner.

 De backup ringer med loofah cleanings hoder pleier å være veldig solid. Mange bruker det når de ønsker å føle at de skrubbe ryggen. Dette er også bra for peeling.

 En backup ring i badekaret eller dusjen. Mange modeller har ledningen ut som de kan henges. Andre har hull eller ringene i håndtakene kan brukes til å henge bak ringene på kroker. En back vask er ofte billig og kan ofte bli funnet for salg i mange butikker som selger helse og skjønnhet forsyninger.

 Det finnes mer avanserte modeller med massasjefunksjoner. Disse er vanligvis batterier. Hvis personen er rengjøring ryggen hennes, kan hun oppleve levende opplevelser, som generelt er mer for moro enn rengjøring. Baksiden ring med masserer evner ofte dyrere enn de mer tradisjonelle modeller og kan ikke være allment tilgjengelig.

  •  En back vaskemaskin kan brukes i et bad eller dusj.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha