Hva er en bærbar garasje?

 En bærbar garasje er en rørende og ofte midlertidig husly for kjøretøy eller andre verdifulle investeringer. Bærbare garasjer er ofte kjøpt av de som trenger ekstra lagringsplass. De kan også kjøpes hvis eieren ikke ønsker å investere i en dyr og solid verdi på deres eiendom. En del av tiltrekningen i deres mobilitet, siden det kan høstes og anvendes på forskjellige steder senere.

 Den mest populære elementet beskyttet av en bærbar garasje er et kjøretøy. Mens beskyttelse av en bil eller lastebil er vanligvis nær toppen av prioriteringene av en kjøper bærbar garasje kan også huse andre typer kjøretøy som RVs, bobiler, motorsykler, båter og ulike arbeids eller fritidskjøretøy som traktorer eller vannscootere . En bærbar garasje kan beskytte hver type kjøretøy fra været, hærverk og tyveri, så lenge kjøretøyet kan fullstendig passe i dette.

 Videre kan bærbare garasje tilfluktsrom brukes som lagringsplass. Arbeidsutstyr og verktøy, og sand hauger, og høyet kan finnes i de landlige bærbare garasjer. For ressurs landlig veksa, kan en bærbar garasje jobbe enda et drivhus, ekstra arbeidsplass eller et krisesenter for husdyr som hester eller storfe.

 Garasjene kan være tilpasset bygget til spesifikasjoner eller design fra lager først. Materialer som brukes for holdbarheten av en bærbar garasje øke sin aluminium, pulverlakkert eller galvanisert stål for rammer og for polyetylen dekker. Til tross for bruk av stive stål, kan bærbare garasjer kommer i en rekke farger, størrelser og stiler som passer de behov eller preferanser av kjøperen. En fordel med polyetylen er at materialet er vanntett, men ikke felle vann. Dette betyr at støpeformen og mugg akkumulering minimaliseres under regnvær eller kaldt vær når is kan bygges opp og på kjøretøyer før de drives inn i garasjen.

 Statister under som en bærbar garasje for å gi bygging eller kjøp under overflaten ankere eller annekser, med doble lag av polyetylen og valg av "rip stop" materiale. Ultrafiolett beskyttelse og en indre sort scrim kan også implementeres i garasje materialer. Hvor er nødvendig UV-beskyttelse, kan alle sider være konstruert fra en forhandler ikke å tillate UV-stråler å trenge inn til garasjen fra alle vinkler. Bærbare garasjer kan også kjøpes som byggesett, slik at kjøperen kan sette opp garasjen selv. Disse garasjer kan vare i flere år etter oppsett uten behov for betydelig endring initial.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha