Hva er en balun?

 En balanse til ubalanse transformator er en som endrer impedans, og ledningene konfigurasjon av et tilgjengelig signal. I sin enkleste form, vil elektriske og elektroniske kretser være, med den ubalanserte konfigurasjon, karakterisert ved at signalet til en enkelt signalledning og en felles ledning. For bedre ytelse, kan signalet over en ledning sendes via en balansert ledningskonfigurasjon hvor signalet i hver av to ledninger, et signal, og derfor kan brukes tre ledninger, inkorporert med den røde tråden. I den balanserte konfigurasjonen, er det to signalledere, og en valgfri felles signalbane som vanligvis er jordet via en bestemt motstand.

 Balun er meget lik en vanlig transformator. Den balansert inngang er den primære vikling, mens sekundærviklingen vil ha en enkelt signalledning og en felles terminal. I antennetransformatoren, som er en overføringslinje transformator, kan den eksterne antennen være en dipol med to innganger som begge er signaltråder, slik at denne anordning, en balansert typen antennekabel som er sett på som parallelle å bruke to ledninger med hverandre. Denne kabelen er avsluttet i balun med to ledninger, mens utgangen er vanligvis en 75-ohm ubalansert utgang til en koaksial kabel-kontakt på baksiden av mottakeren. Oppsettet bruker en liten balun, som er to par-sving viklinger på en støyskjerm eller en liten ferrittkjerne.

 For radio er balun for passering av radiofrekvenssignaler fra kilder som dipoler balanserte og ubalanserte sløyfeantenner i utstyr som koaksialkabler og koaksialkabel havner funnet i mottakere og sendere. I radio og video-bruk, kan den brukes til å endre impedansen til sammenhengende kretser, og kan justere frekvensavhengige egenskaper som en forsinkelseslinje. Effekten oppleves som en god kvalitet på signal på grunn av økt utgangseffekt, og / eller redusert deformasjon.

 I lyd, der er balanse mikrofoner tre kontakter, samt ubalanserte mikrofoner som er avsluttet med en koaksial kabelkontakt som har en enkelt tråd i den indre kjernen er omgitt av en skjerm som er forbundet med den felles tilkoblingen. Hvis skjermtilkobling brytes midlertidig og forsterker volum opp når du kobler mikrofonen, hørte lyden når forsterkeren innspill som en summende lyd. Dette er en konsentrert ubalansert til balansert transformasjonen som blir utført når en ubalansert mikrofon driver et balansert høyttalersystem.

 En autotransformator eneste svingete for import og eksport, slik at denne type transformator er ikke lett å bruke som sin balun. Isoleringen transformator blir ofte brukt som en balun grunn av sin evne til å isolere utgangskretsen, noe som gjør det mulig å opprettholde balansen kretsen til inngangssiden, og den ubalanserte krets ved utgangen til inngangen. I en balun, blir den felles linje for de ubalanserte sekundærviklingen også koblet til midtuttaket på primærviklingen og midtuttaket finnes.

  •  Koaksialkabel brukes vanligvis i løpet av kabel-TV-system og en rekke datamaskin, audio og visuelt utstyr.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha