Hva er en Barmuda Triangle?

 Barmuda en trekant er et område der konsentrasjonen av barer er spesielt høy. Antallet av stenger plassert i et område som er kjent som en trekant barmuda kan være større enn tre, selvfølgelig, og av og til et område med bare to staver kan kalles en uformell barmuda trekant. Du kan også høre referert til som en beermuda trekant barmuda trekant.

 Vanligvis finner en barmuda trekant i et kryss eller langs en gate. Spesielt i Agder byene, barer tendens til å klynge sammen for å appellere til studenter, oppmuntre studenter som er kjedelig med en bar til en som er beleilig plassert i nærheten av nedlatende. Barmuda en trekant kan også distribueres over et nabolag. I alle tilfeller, blir fenomenet kjennetegnet ved et uvanlig høyt antall av stolpene i forhold til andre enheter.

 Begrepet refererer til Bermuda triangelet, en del av Atlanterhavet, som er plaget av mystiske forsvinninger og andre fenomener. I en barmuda trekant, satsene for DUI arrestasjoner og ulykker knyttet til drikking ofte forhøyet i forhold til andre regioner, takket være sitt utvalg av barer som gjør det lett å drikke. Forekomst av vold kan også være høyere i en barmuda trekant, sammen med utbredelsen av seksuelle overgrep, men dette er ikke alltid tilfelle.

 For bar eiere, det er både fordeler og ulemper med å være i en barmuda trekant. På den ene siden, sikrer en sentral beliggenhet at baren får trafikk fra folk på pub krabber, eller folk som kan være kjedelig med andre virksomheter. Sentrale steder kan også stole på walk-ins er ikke kjent for å være i området. Men det er også lett å miste kunder og en stang i ferd med å bli oppfattet som kjedelig. For å bekjempe dette, mange barer tilbyr underholdning, mat, og svært lave priser for å tiltrekke seg kunder.

 Noen mennesker er bekymret Barmuda trekanter, fordi de føler at de økte satsene for DUIs forbundet med dem er til skade for helse og sikkerhet i det omkringliggende samfunn. I noen regioner, har folk prøvd å redusere antall tillatte brennevin lisenser i et nabolag for å kutte ned på antall barer og andre lokalsamfunn har tøffe reaksjonene mot mindreårige drikker, og promillekjøring er satt til å oppmuntre kunder til er trygge.

  •  Arrestasjoner kan være høyere i en barmuda trekant enn i andre deler av byen.
  •  Offiserer kan tungt politiet gatene rundt en trekant barmuda for DUI lovbrytere og andre alkoholrelaterte forbrytelser.
  •  Barer i nærheten en høy konsentrasjon av andre barer vanligvis tilby mat og underholdning for å tiltrekke seg kunder.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha