Hva er en barouche?

 En vogn er et lysbilde type som er konstruert for bruk med to og to hester. Dette designet var svært fasjonable fra slutten av det 19. århundre og ble generelt ansett som en fancy bil for formelle anledninger, spesielt om sommeren. Med bruk av bilen, trenere er relativt sjeldne, men de er fortsatt brukes i enkelte deler av verden, og ved spesielle anledninger. Høykvalitets trenere kan være svært kostbart, fordi det beste som er laget og dekorert for hånd.

 Å skille forskjellige ting i en vogn andre vogner. Som mange biler som er laget for grupper av reisende og par som kjører en coach har fire hjul. Vognen har to seter som ligger rett overfor hverandre, med vanligvis frakte passasjerer stepper inn i mellomrommet mellom vognen. Sjåføren sitter utenfor i en egen boks, som kanskje eller kanskje ikke skjermet.

 Sammenleggbar Top

 Toppen av en barouche er egentlig det skiller seg ut fordi den er sammenleggbar, slik at lokket barouche en vogn som kan brukes i en rekke forskjellige værforhold. De fleste foretrekker å kjøre i denne type transport med toppen ned, nyter varm og hyggelig sommervær og presentasjonen av elegante klær. I dårlig vær, men toppen ville bli hevet for ly, så de fire-hjuls kjøretøy mer koselig og behagelig å kjøre, selv om toppen ikke komplett rundt treneren.

 Andre detaljer Building

 Disse fasjonable Transport er den mest pålitelige på veier som er litt glatt, fordi den grove veier og stier kan brekke eller aksler gjøre turen ganske ubehagelig. Tidlige versjoner av raset hadde svært primitive fjæringssystemer trolig overføres hver hump i veien for passasjerene, selv om moderne vogner vanligvis konstruert med mer avansert teknologi. Som tilfellet er med mange formelle vogner, er det vanligvis en stor del av messing, tre og lær på en vogn, og dens armering, som må holdes skinner og i god orden.

 Vanskelig å kontrollere

 Driving av en vogn og krever litt dyktighet, fordi den bruker et par eller flere par hester. Jo flere parene, jo høyere implisitt sosial status av eieren eller føreren av kjøretøyet, og det er vanskeligere å håndtere. Par av hestene er av samme rase og størrelse, slik at de utfyller hverandre, og mange foretrekker matchet par med lik farge disken også. Koordinerende hestene under en tur er krevende og antyder en høy konsentrasjon og tålmodighet på den delen av sjåføren.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha