Hva er en betalingsmåte?

 Leveringsmåte er en regnskapsmessig praksis som gjør det mulig å gjenkjenne inntekter fra salg av en eiendel når det faktisk er mottatt. Denne fremgangsmåten er spesielt nyttig når betaling for eiendelen er innrettet til å finne sted i en serie av suksessive betalinger i stedet for en rund sum. Gjør det, gjør det lettere å bare konto for inntekter som det er mottatt, en faktor som kan ha på den samlede gevinster for en gitt avgiftsperioden en innvirkning. Dette bidrar til å sikre at ingen skatt gjeld oppsto på noen del av salgs som har ennå til å levere selger.

 Til verdien av avdrag metode for å observere, er det nyttig å vurdere hva prosessen gjør så langt som regnskap. Forutsatt en eiendel som er oppført i postene som å ha en verdi på $ 20.000 til amerikanske dollar solgt for $ 25.000 USD, ville vise et overskudd på $ 5000 USD som eiendelen er betalt i en lump sum. Hele resultat, inngår i et kalenderår og er underlagt kapitalgevinster skatteplikt for denne perioden.

 Men hvis eiendelen er betalt i en serie på fem årlige utbetalinger på $ 5000 USD, gjør leveringsmåte selger til hovedstaden bare rapportere fortjeneste på den delen av salget i det kalenderåret er mottatt, korrigert for bokført verdi av eiendelen. Dette betyr at for å bestemme mengden av skatt på de årlige avdrag, blir forskjellen mellom salgspris og balanseført verdi delt på fem. Bruke eksempel sitert på at selgeren betaler Gevinst skatt på $ 1000 mottatt i hver av de fem år igjen i form av årlige avdrag.

 Selv i situasjoner der utbetalingene er gjort månedlig, men utvidet over to eller tre kalenderår, fikk samme totale nytte. Prosessen med avdrags metoden gjør det mulig å fortsatt ære skatteplikten som gjelder for det samlede overskuddet som genereres, men sprer det ut over samme periode i tiden det tar å avslutte full betaling for eiendelen. Dersom selgeren ikke trenger å betale skatt på fortjeneste han eller hun må fortsatt motta. I stedet gjør avdrag metoden det mulig å gå videre, ta innbetalinger nøyaktig, og beregne skyldige skatter som, og når hvert avdrag er mottatt.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha