Hva er en blodprøve for brystkreft?

 En blodprøve for brystkreft vanligvis tar en blodprøve er å lære mer om en womanâ € ™ s risiko for å utvikle brystkreft, eller for å få verdifull informasjon om tilstedeværelse av en kvinne som allerede har blitt diagnostisert med sykdommen. For eksempel vil en type blodprøve for brystkreft avgjøre om en kvinne genmutasjoner som har økt risiko for brystkreft kan tyde på. En annen type er brukt for å vurdere effektiviteten av brystkreft behandling. Enda en annen type test kan være nyttige ved vurdering av hvorvidt et tilfelle av brystcancer blir verre eller begynne å bli spre seg til andre deler av kroppen.

 En type blodprøve for brystkreft er referert til som den BRCA test. Denne testen brukes til å evaluere to gener, kalt BRCA1 og BRCA2, som persona € ™ s mottakelighet for brystkreft omsorg. Mutasjoner i disse genene kan føre til at en kvinne er større sannsynlighet for å utvikle brystkreft. Mutasjoner imidlertid at en kvinne er kreft eller at de vil sikkert utvikle seg på et senere tidspunkt. Hvis denne testen indikerer at en kvinne er mer utsatt for brystkreft enn andre, kan den bruke denne informasjonen til å ta avgjørelser med hensyn til forebygging av denne type kreft.

 En kreft antigen teste en annen type blodprøve for kreft. For eksempel kreft antigen 27,29 prøve et protein kalt CA 27,29. Når nivåene av dette proteinet øker blod, betyr det vanligvis at pasienten € ™ s kreft blir verre; økende nivåer kan også indikere at kreften sprer seg eller har spredd seg til andre deler av kroppen. Denne testen vil ikke bli brukt til å diagnostisere brystkreft, men hjelp måle effekten av behandlingen og status av kreft. Den kan også brukes til å avgjøre om kreften har returnert etter brystkreft.

 CA 15-3 blir også brukt som en blodprøve for brystkreft. Som med 27,29 CA, vil ikke bli brukt til å diagnostisere brystkreft. I stedet blir det brukt til å oppdage CA 15-3, en økning i nivåene av proteinet. Det er vanligvis brukes til å bremse utviklingen av kreft og pasientenes € ™ s respons for å evaluere behandlingen. Disse spesifikk blodprøve for brystkreft er vanligvis brukt for avanserte stadier av brystkreft.

  •  The BRCA-slags test er en blodprøve som brukes til å bistå i diagnostisering av brystkreft.
  •  En slags blodprøve brukes til å vurdere hvor godt en kreftbehandling.
  •  BRCA testing og kreft antigen test omfatter metoder som brukes til å teste for tegn på brystkreft.
  •  En kreft antigen test er en type blodprøve for kreft.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha