Hva er en blomstrende Peer?

 En blomstrende pære er en art som vanligvis trives på slutten av vinteren og våren. Treet tilhører slekten Pyrus trær, men også mange typer varianter. Treet sies å være løvskog, noe som betyr at bladene og falle blomster når de modnes allerede. I motsetning til en vanlig pære frukttre, produserer en blomstrende pæretre ingen frukt, men er vanligvis plantet for dekorative og landskapsformål.

 Et kjennetegn ved et blomstrende pære er krem ​​eller hvite blomster som dekker hele treet når du er i full blomst. Treet kan vokse så høyt som 40 fot, eller enda mer enn 50 fot. Grenene, sammen med sine blader og blomster vanligvis vokser i en mer oppreist måte sidelengs, akkurat som furutrær. Dette reduserer planting plass hvis man velger å plante trær på rad.

 En rekke blomstring pære er Bradford pære. I løpet av høsten vil vanligvis gulaktig grønne blader, tilbake til sin opprinnelige grønt så kommer våren. Denne belastningen produserer hvite blomster, sammen med små frukter som kan hente fugler, men som ikke er spiselig for mennesker. En ulempe ved Bradford pære er sårbar stamme som lett kan bryte under kraftig vind eller kraftig bladverk. Den Callery pære er ganske lett å vedlikeholde, fordi det kan plantes i alle jord.

 En annen variant er den Chanticleer peer, også kjent som Cleveland peer. Bladene på dette treet lilla eller rødt når vinteren kommer, og også produsere hvite blomster om våren, ofte i bunter. Stammen av disse blomstrende peer er sterkere enn den til Bradford, og har en konisk form. En annen variant kalt Aristocrat vokser ganske bredt, slik at den form av en pyramide og gi mer skygge.

 The Weeping Willow-bladde pæretre er den belastningen som sølvhvite blader som til slutt, og likevel slitasje produserer sølvtoner. Hva gjør disse blomstring pære varianten er spesielt slående er at blomstene blomstrer omtrent samtidig synes hvite blader, slik at treet ser ut som det blomstrer bare hvitt ark. Sammenlignet med andre versjoner, den gråtende Willow bladde tre kortere, med bare en gjennomsnittlig høyde på 15 fot.

 En blomstrende pære variant mer kjent for sine varme farger enn hvite blomster, høst bliss pæretre. Bladene blir røde om høsten, endre gradvis flammende farger av rødbrun og burgunder. The Autumn Blaze har også en solid koffert og tåler kulde om vinteren. Det kan også vokse så store som 30 fot, med sine grener vokse i bredde.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha