Hva er en Brann Dynamics Simulator?

 En branndynamikk simulator er en slags dataprogram utviklet for å modellere spredning av brannen. Dette modellering program lar brukerne å forutsi hvordan brannen vil reagere på ulike scenarier, som kan gjøre det lettere å bekjempe både bygging og skogbranner. Brannmenn, produsenter og kommunale koden utviklerne er avhengige av branndynamikk simulatorprogrammer for opplæring og forskningsformål. Denne programvaren ikke bare fungerer som en trening og undersøkende bistand, men også hjelper selskaper design og testing av nye systemer for brannbeskyttelse.

 Branndynamikk simulatorer brann bryte ned i små, håndterbare rektangler eller firkanter. Denne bæresystem tillater brukere å analysere en enkelt del av brannen, eller for å observere hele scenariet som helhet. Noen av disse programmene også visuell 3D-modellering gjøre det lettere å forklare virkningen av brann med mindre teknisk kunnskap. En branndynamikk simulator inkluderer faktorer som materialer, temperatur, vind og drivstoffkilder for å forutsi hvordan en brann vil reagere. Noen brukere selv være i stand til å endre disse funksjonene for å undersøke brannen under ulike forhold.

 Disse programmene er avhengige av computational fluid dynamics å forutsi hvordan varmen og brannen vil spre seg blant et bestemt sett av betingelser. De prinsipper for matematikk, naturfag og teknologi bør også inkluderes modellering brannscenarier. Disse programmene er svært avhengige data generert fra de tidligere brannene, som brukes som predikator for fremtidige brann nødhjelp.

 En av de mest brukte brannmodelleringsprogrammer ble grunnlagt i 2000 av det amerikanske National Institute of Standards and Technology. Dette gratisprogrammet er distribuert under navnet "Brann Dynamics Simulator", og er mye brukt av brannvesen og industribedrifter å studere brann. NIST gir en følgesvenn program kalt Smoke View, som gir en visuell representasjon av data fra branndynamikk simulator. Andre visuelle programmer og tilhørende programvare systemer er også fra andre kilder.

 En branndynamikk simulator fungerer som en verdifull trening verktøy for brannmenn, som er i stand til å redde liv og beskytte eiendom basert på hva de lærer av disse modellene. Disse programmene også bidra til å holde brannmenn trygge som de jobber rundt bålet. Forskning og forsikring mannskaper stole på denne programvaren for en brann på nytt under en brannstiftelse eller andre forbrytelser. Kode utviklere bruke denne programvaren til å finne de mest effektive bygningen design og brannsikkerhetstiltak. Endelig produsentene bruke disse programmene til å perfeksjonere brannvernsystemer som sprinkleranlegg og røykvarslere.

  •  Branndynamikk simulatorer brukes til å forutsi hvordan brannen vil reagere på ulike scenarier.
  •  Brannmenn bruke branndynamikk simulator for opplæringsformål.
  •  Dynamics simulatorer kan bidra til å forberede de som håndterer skogbranner og pensel branner.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha