Hva er en Burr Grinder?

 Standarden kaffekvern, som kjøpte billig på ca $ 10-30 amerikanske dollar, bruker metallbladene å male kaffebønner. Knivene er sentrert mellom bønner, og som i likhet med bladene i en blender. Teoretisk til en virkelig kraftig blender gjøre det samme arbeidet som en jeksel, men det ville være en mye Messier prosess.

 Et alternativ til standard og billigere kaffekvern, kaffekvern. Dette har en meget forskjellig utseende og fungerer på en måte som skiller seg fra de "blender-liknende" kaffekvernen nevnt ovenfor. Folk kan de foretrukket fordi det er lettere å identifisere den spesifikke type kaffe du avgjøre på grunn av måten de er bakken.

 Jeksel gjør bruk av et bevegelig hjul tilstøtende bladene. Spenningen av skjærehjulet slipe bort på bønner satt på en flat overflate bidrar til å få jobben gjort, men hastigheten på hjulet jeksel ofte gjør prosessen litt Messier. De fleste av disse fabrikkene ikke har et justerbart ratt, noe som bidrar til å bedre regulere grus, og hjulet kan settes i forskjellige posisjoner, som avgjør den grove eller fine kvaliteten på bakken bønner. Med billigere kverner, det er mer gjetting i å avgjøre hvor godt din rutine vil matche hva du vil, og størrelsen på det endelige rutine avhenger av hvor lenge du lar male bønner.

 Kaffekvern stiler vanligvis har en bunnløse kopp beholderen virksomhet der malte kaffen slippes slik at kaffen blir til rutinen du ønsker, la male området og synker ned i venteområdet. Burr kverner kan vanligvis male flere bønner om gangen - en standard kaffekvern ville holde ca 4 unser bønner, men jeksel kan inneholde så mye som åtte gram (226,8 gram kommersielle varianter, som også i dagligvarebutikker der. du kan male vil holde enda mer din egen kaffe.

 Bjørnebær er i hovedsak ringer som passer mellom eller rundt kaffe impeller. Noen maskiner kommer med to sett, hvor man Burr snu og den andre blir stående stille. Mange foretrekker koniske kverner, som vanligvis er mye dyrere, fordi de kjegle som kanter på ringene som produserer en mer konsekvent grind. Disse er også ganger langsommere, slik at enhver fare for forbrenning av bønner av varmen som produseres av møllen.

 Dette er den viktigste stridigheter blant de som favoriserer Burr kverner; bjørnebær hjelpe til å holde varmen av arkene at kaffe kan redusere branner og resultere i inkonsekvent grus. For kaffeelskere betyr inkonsekvent grus for fremstilling av en velsmakende kaffe, som kan være mindre bitter smak. Den sanne kaffe fans blant oss vil vanligvis velge en over den flate konisk kvern typen, selv om de ekstra kostnadene kan være betydelig.

 Du kan forvente å betale alt fra $ 30-80 dollar for en flat mølle. De fleste kverner er koniske minst $ 100 USD, men koster mye mer enn $ 200 USD. Du finner disse fabrikkene i hvite avdelinger på butikker som Target, fra flere Internett-leverandører, og ofte i kaffebarer.

  •  Kaffe.
  •  Hele kaffebønner er ofte malt i en kaffekvern.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha