Hva er en Business-to-Business Advertising?

 Business-to-business-annonsering, også kjent som kommersiell reklame er en form for markedsføring av et selskap som er fokusert på andre virksomheter eller selskaper. Som sådan, er det viktigste målet i business-to-business annonsering noe forskjellig fra forbruker-produkt reklame. I de fleste tilfeller, søker reklame en måte å finne selskaper som kan tilføre verdi til et produkt eller en tjeneste for å finne sine sluttprodukter. Dette kan være i form av promotering, eller kan være i form av effektivitet som kan realiseres i produksjon.

 En stor del av business-to-business annonsering gjøres i tidsskrifter, hvor det er en fange publikum på jakt etter nye ideer for å skape både bevissthet om produktet og effektivitet i produksjonen av det. For eksempel kan et trykkeri være svært interessert i en ny trykkpresse, bedre blekk eller papir. De som kan levere disse produktene til bedriften kan fokusere på hvordan deres produkter eller tjenester kan være kostnadseffektivt sammenlignet med dagens utstyr eller metoder.

 I mindre grad, kan business-to-business annonsering gjøres gjennom radio og fjernsyn. I de fleste tilfeller, kringkastet media nå et mer generelt publikum, og kan derfor ikke være lønnsomt. I noen tilfeller er slike programmer direkte relatert til virksomhet, kan det være mulig å ha et stort nok publikum som nå disse mediene effektivt. Hvis det er tilfelle, er det vanligvis programmering som er nært knyttet til selskapet å bruke show for reklame, som for eksempel oppmuntrende meglertjenester og business infrastruktur.

 Som med de fleste former for reklame, er det fire konkrete ting som business-to-business-annonsering er sannsynlig å løse. Disse inkluderer produktet, plassering, pris og markedsføring. Disse anses de fire p står for markedsføring. Annonsen beskriver sitt produkt, forklarer kanskje hvor det kan kjøpes, og markedsføre sine fordeler. Annonsering bør ikke diskutere direkte priser, men refererer ofte til grunnen til at det er fornuftig å kjøpe produktet på grunn av kostnadshensyn.

 En teknologi business-to-business annonsering arbeid er ofte at kundens vurdering. Det handler om å finne en kunde som har brukt produktet eller tjenesten, og har som person forklare fordelene. Dette er ofte svært effektivt fra et forretningsmessig synspunkt, fordi det viser andre bedrifter hva de kan forvente.

 I mange tilfeller den virkelige verden, kunder får en rabatt på produktet hvis de har et vitnesbyrd. Dette må regnes med i den totale prisen for business-to-business-annonsering, men en mye billigere vei å gå kan være. I tillegg til ikke å måtte leie aktører, ikke foretaket trenger ikke å komme til å kopiere med en stor del av den kostbare reklame.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha