Hva er en CNC Machine Tool?

 En datamaskin numerisk kontroll maskin verktøyet er en maskin som lager verktøy og deler gjennom automatiserte kontroller. Alle CNC-maskin enheter for å bli automatisert med datakonstruerte deler; Det finnes ingen manuelle CNC enheter. De fleste CNC-maskiner er kombinert med ytterligere automatisere design programmer og ta vare på alle aspekter av verktøyet skapelsen og nøyaktig kontrollert. Mens CNC-maskin enheter er kjent for sin nøyaktighet, lager de falske økonomier som slitedeler.

 Med alle CNC-maskin enheter, skjære målinger og instruksjoner angitt via en datamaskin. I motsetning til en manuell maskin verktøyet, som lar brukeren å bore hull eller kutt manuelt, med en CNC-maskin er mer om å forstå koden. Kodingen som brukes i CNC maskiner er svært avansert, som tillater bruk av CNC-maskiner høyt spesialiserte tekniske dyktige operatører.

 Dette har skape området deler. I det siste, med hjelp av maskinverktøy var over ekspertisen til å jobbe med materialet med hånden og gjør alle kuttene uten hjelp av en datamaskin. CNC-bevegelsen har endret instrumentet skape miljø og tvunget operatører til mer teknisk kunnskap for å bruke verktøyet maskinen.

 Som for CNC-maskin verktøy ble først opprettet, hadde de ingen støtte program. Dette betydde at alle kuttene og målinger måtte programmeres fra en datamaskin mens operatøren forsøkte å referere design for et verktøy. Å automatisere CNC-maskin, har blitt lagt programvarestøtte for de fleste CNC-maskiner.

 Det finnes to grener av programvare som støtter CNC utstyr: dataassistert konstruksjon og automatisert produksjon. Begge programmene lignende fordi begge skape for å dele og kontroll drift av maskinverktøy. CAD er mer om utformingen av den delen, mens CAM er mer informasjon om hvordan du kontrollerer maskinen. Når en del er laget i ett av disse programmene, tar CNC-maskin målinger og annen informasjon, og deretter frembringer nøyaktig den del.

 CNC-maskiner er kjent for ekstrem nøyaktighet, er mye bedre enn det som kan oppnå en menneskehånd. De kan også gjenskape den samme rollen på høyt volum. Når delene begynner å bære, kan snittet være unøyaktig og delene ser ikke det samme, eller se deformerte deler enn den opprinnelige design. Deler bør holdes konstant eller til ytterligere skade på CNC-maskin, til slutt fører til det faktum at det ikke lenger virker.

  •  En industriell laser kappemaskin er vanligvis kontrolleres ved hjelp av en CNC-grensesnitt.
  •  En CNC-maskin arbeider som følger på basis av koordinatene for CNC operatør.
  •  CNC drivere kan være nødvendig å vite hvordan arrangert for å lese og forstå CAD planer.
  •  En CNC-maskin.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha