Hva er en Cognac Club?

 Begrepet "cognac klubb" refererer vanligvis til en postordre abonnement program som tillater deltakerne sendte en annen flaske konjakk hver måned eller hvert par måneder i løpet av et år. Cognac klubber ofte tilbyr rabatterte priser på flasker, og noen ganger selger vin og etiketter som ikke er allment tilgjengelig. Bli med i en klubb cognac er vanligvis så enkelt som å fylle ut et bestillingsskjema, som gir bevis på at folk av juridiske drikking alder i leveringsadressen 'jurisdiksjon, og sender betaling.

 I sin kjerne, cognac klubber er som regel litt mer enn langsiktige kontrakter for et fast antall cognac forsendelser. Klubbene er vanligvis organisert rundt disse transportene. Noen klubber kan sende én flaske per måned, for eksempel, mens andre kan sende en flaske hver tredje måned, en flaske per kvartal, eller vanlig overføring av to eller flere flasker.

 Innholdet kan også variere. En månedlig klubb cognac, som er tilsvarende vin klubben, er vanligvis utformet som et middel for abonnentene å prøve mange forskjellige typer cognac. Variasjon er vanligvis en gitt. Noen klubber fokusere på konjakker fra en bestemt region eller en eller flere bestemte merker av cognac. Andre lover å inkludere et visst antall vintage cognac flasker, eller deres forsendelser til å begrense hva ekspertene vil kalle "fine cognac."

 Betalingsmåter variere basert på cognac klubb struktur. De mest vanlige klubber er i hovedsak en måte å kjøpe cognac på forhånd. Club abonnement koster en viss sum, og inkluderer både prisen på flaskene og kostnadene for frakt. For folk som liker å drikke cognac, kan denne typen pre-kjøp programmene ofte være en måte å spare penger. Mesteparten av tiden, prisen per flaske, ikke brutt ut av mange år med total, er mindre enn det ville ha blitt kjøpt som et selvstendig.

 Andre klubber cognac ta en regning-oppdrag tilnærming. Medlemmene i disse klubbene ofte betale et gebyr for å melde seg på igjen bli fakturert for hver forsendelse når den kommer. En cognac klubben etter denne modellen vil prise sjelden publiserer sin misjon. Klubbeiere vil vanligvis sette en cap - de vil love, for eksempel at ingen forsendelser vil totalt over et visst beløp - men de vil ikke avsløre den totale skyldige inntil flaske eller flasker kvantitet. Mesteparten av tiden, er medlemmer av disse klubbene er en kontraktsmessig forpliktelse til å kjøpe hva som sendes, noe som gjør denne type klubb best for folk som ikke har noe imot å bruke en betydelig mengde penger på å utvikle sin cognac gane.

  •  En flaske cognac.
  •  En cognac klubb er best for folk som ikke har noe imot å bruke en betydelig mengde penger på å utvikle sin cognac gane.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha