Hva er en Corner Valve?

 En vinkel ventilen er en fluidreguleringsanordning som anvendes i rørene og industrien. Det har innløps- og utløpsporter innrettet i en vinkel i forhold til hverandre, er den vanligste vinkel på 90 grader. Innløps- og utløpsportene kan tres for tilkobling av galvanisert stål og jern rør, eller kan være komprimering beslag for tilkobling til kobberrøret. Når et hjørne klaff brukes som stengeventil for bolig sanitær, kalles det en vinkel ventil, eller rett og slett en vinkel stopp.

 Det er to forskjellige ventilmekanismer vanligvis i vinkel ventiler. En trykkmekanisme har en gjenget stamme som er en vaskemaskin eller kutte fagverket mot ventilsetet for å stoppe fluid eller gass-strøm når håndtaket dreies til venstre. En vinkel ventil, på den annen side, som en tettsittende pasning laget av metall eller plast med et hull gjennom den. Fluid gjennom åpningen når ventilen er åpen, men når spaken dreies over 90 grader, hullene nøyaktig vinkelrett på strømmen og stopper.

 Bolig rørsystemene har forskjellig vinkel stopper. Det er vanligvis en som er koblet til hver toalett og to på hver kranen slik at vannet for disse inventar kan slås av i tilfelle de trenger å bli reparert. Mange bolig vannrør av kobber, slik at innløpsporten i en bolig vinkel ventil typisk en presspasning, mens utløpsportene er gjenget, slik at en fleksibel slange som kan skrus på fiksturen. Den typiske bolig vinkel stopp er en vinkelkuleventil av forkrommet metall med et billig plast ball, og det kan ha en eller to utløpsportene, og tilpasset antall armaturer.

 Det er mange bruksområder for en hjørneventil i bransjen og verktøy. En versjon av en trykkfjærbelastet ventil vinkel benyttes for å overføre og levere komprimert brensel, slik som flytende propan. Kommunale vannverk ofte ruten trykkvann gjennom en vinkel ventil som er satt til å oppnå det. Disse selskapene kan også montere en tilbakeslagsventil i sine hjørnelinjer for å hindre tilbakestrømning av forurensninger i drikkevann. En vinkel av eksosventilen kan også være installert på bunnen av en tank for å lagre vann eller en annen væske som ledninger kan føres vertikalt fra uttaket til en annen tank eller et annet sted etter behov.

  •  En vinkel Ventilen omfatter ofte en vinkel på 90 grader.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha