Hva er en Costume Maker?

 En drakt maker gjør antrekk for karakterer i filmer og skuespill produsert av videregående skoler, høyskoler og samfunnet teatre. Den kan også brukes til å reparere gardiner og gardiner på en scene eller et sett. Hvert element som brukes i skuespill eller filmer som er nødvendig for hånd eller maskin sy ferdigheter er generelt ansvarlig.

 Fantasi og oppfinnsomhet kan noen ganger nødvendige egenskaper for en god drakt maker. Budsjetter for skolen og samfunnet produksjoner er vanligvis lav, så han har ofte for å skape en illusjon av pynt av handelen kjelleren materialer. Det kan også forventes å resirkulere kostymer spille gratis spill, med de samme materielle nye design. Kostyme maker bruker tilbehør og blomstrer å gjenoppfinne kostymer for hver produksjon.

 Kunnskap om å sy utstyr og tilhørende prinsipper er vanligvis nødvendig. Kostyme maker vedlikeholder normale symaskiner, strykejern og varelager av stoff, tråd, knapper, glidelåser og pynt som fjær, perler, paljetter og applikasjoner. Dersom en støtte er tilgjengelig, kan det forventes å trene dem i bruk av den sy-utstyr, og de lærer å sy prinsippene i hånden.

 Gode ​​tallforståelse og datakunnskaper kan være nødvendig er kompetente i denne posisjonen. Etter et spill eller en film er støpt, bestemmer kostyme maker vanligvis størrelsen på klær kreves av hver skuespiller og bestemmer mengden av stoff og tråd. Hvis han jobber på et lavt budsjett, kan det være nødvendig for å vurdere hvilke materialer og kostymer på lager kan gjenbrukes og hva som må ha blitt kjøpt nylig. All denne informasjonen er vanligvis beregnet og lagret på datasystemer for enkel sporing og fremtidig bruk.

 Denne stillingen krever holde kostymer og tilbehør. Et system av sjekker og balanserer sikrer at ingen kostymer, sko, tilbehør og smykker forlate settet. Skuespillere normalt er ansvarlig for retur kostymene sine riktige stedene på slutten av hver forestilling. De er ofte også nødvendig for å gi råd til kostyme maker hvis noen tuning eller reparasjon kostymene er påkrevd.

 En drakt maker vanligvis arbeider tett med kostymedesigner, en posisjon som kan aspirere en drakt maker. Den kostymedesigner og kostyme maker regelmessig konferere kostymedesign og stoff valg, bruk av tilbehør og farge koordinering med elementene på settet.

 Kravene til denne posisjonen varierer, men de fleste jobbene som tilbys forvente i dette området at søkeren demonstrerte talenter og ferdigheter i hånden og har symaskin. Erfaring i endring av gjør dresser eller kjoler er å foretrekke. Et sertifikat i kostyme gjør et akkreditert universitet eller høyskole kan være nyttig.

  •  En drakt maker sy en knapp.
  •  Kostyme beslutningstakere fungere.
  •  Kostyme beslutningstakere kan fungere som en del av et mannskap lek.
  •  Kostyme beslutningstakere kan se etter smykker til kompliment garderobe design.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha