Hva er en cover-up?

 En cover-up er et lett plagg som skal bæres om avslørende antrekk som badedrakter. En cover-up kan brukes på stranden eller på en uformell sosial begivenhet, og er først og fremst brukes til å bygge bro mellom fullt påkledd og hadde på seg en badedrakt. Både menn og kvinner kan bære cover-ups, selv om kvinner har en tendens til å bruke dem mer enn menn. Mange butikker som har tropiske reisemål badetøy og tilbehør salg cover-ups.

 Siden en cover-up i første omgang, er designet for å brukes over en badedrakt, er antagelsen om at det vil bli slitt i varmt vær. Neste, cover-ups er laget av lette stoffer som ikke mye varme kan gi brukeren. Bomull er det vanligste valget av materialet, fordi det tar fargestoff lett kan vaskes lett, og vil ikke bli skadet hvis det er slitt over en våt badedrakt.

 I mange tilfeller er den tradisjonelle kjole av tropiske kulturer brukt som cover-ups. Det mest kjente eksempelet er den sarong, også kjent som en pareo. En sarong er laget av et stort rektangel av vev som kan kveiles og knyttet rundt midjen, eller innpakket og knyttet rundt halsen på en uformell kjole. Disse plaggene er vanligvis fargerike og dekorert med tropiske temaer.

 Lange skjorter, kaftaner, og casual kjoler er også designet for å bli brukt som cover-ups. Mange bedrifter selger badetøy tilbehør cover-ups for sine produkter slik at kvinner kan koordinere sine strøk. Noen av disse plaggene er laget av tyngre, mer opake stoffer for å beskytte huden mot solen.

 Mange mennesker bære en cover-up til stranden eller bassenget, for å hindre sand i vanlig klær. Når vannet kan dekselet være igjen eller reduseres, avhengig av om bæreren dyrke tan. Mens svømming, har cover-up er fjernet. Etter å komme ut av vannet, er det vanligvis tilrådelig å tørke badedrakt før dekselet opp igjen, for å unngå følelsen av fuktig klut mot kroppen.

 I tropene, er en cover-up akseptabelt å bruke på en uformell fest, spesielt hvis det er holdt på stranden eller i nærheten av et basseng. Gjester som er usikker bør spørre verten for å unngå forlegenhet. Cover-ups kan også sees i badebyer som ligger i nærheten av stranden, når folk går på en cover-up til butikken kan kaste eller gjøre noen ærend.

  •  En designer cover-up er de rigueur i mange tropiske og luksus stranden egenskaper.
  •  Cover-ups er vanligvis advare på strendene.
  •  En cover-up kan bæres på en fest ved bassenget.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha