Hva er en Crunch Benk?

 En knase bank er en plattform, som ligner benk med en vekt, som brukes for å utføre mageøvelser. Det er et solid stykke treningsutstyr som normalt har få bevegelige deler. Denne banken gir vanligvis støtte for rygg og føtter av en person mens de utfører en treningsøkt rutine.

 Grunnlaget for denne anordning kan være fremstilt av aluminium eller stål. Den har typisk en ramme understøttet av to brede ben, en foran og en bak. Denne rammen holder vanligvis en polstret benk for en idrettsutøver å ligge på mens du gjør crunches eller sit-ups. Det er vanligvis to belagte foten hviler på toppen av maskinen på begge sider. Disse er utformet for å holde føttene fra å flytte mens du trener.

 De fleste av de krisen banker kan justeres til forskjellige vinkler slik at en persons øvelse rutine kan variere, og driver en rekke magemusklene. De er vanligvis beveget ved å presse en spak langs undersiden av banken i seg selv, og deretter forover eller bakover glir av banken. Banken normalt så smekker for stabilitet.

 For å kunne bruke en knase benk, er normal person liggende på ryggen med hodet over den belagte nær slutten. Han kan plassere føttene mellom de to fotplatene oppover og bøyd bena på knærne for støtte. Etter det kan han begynne å prøve å sitte på sofaen. Ellers ville han ligge på den ene side og trekker seg opp til obliques eller kjærlighet håndterer arbeid.

 I tillegg til å brukes som en del av en abdominal crunch øvelse rutine en bank kan brukes i vektløfting. Et individ kan gjøre gratis bruk av vekter for å utføre en rekke øvelser. Dette kan gjøres mens du sitter på kanten av benken eller ved å ligge på den. Denne bank kan også brukes for å utføre push-ups ved å plassere hendene på toppen av banken til å presse opp og ned med armene.

 En knase benk kan være litt vanskelig å bevege seg rundt og vanligvis ikke brette opp for enkel lagring. Slik at de ikke blir ofte brukt i private hjem, med mindre det kan brukes til å utøve materiale mye plass. Mange treningssentre tilbyr dette punktet for bruken av sine gjester. Denne maskinen vanligvis ikke krever noen spesiell opplæring for å bruke. Det kan gi en effektiv mage og overkroppen workout for folk i alle aldre og fysisk velvære.

  •  En knase benk kan brukes til å utføre mageøvelser.
  •  Utføre crunches eller sit-ups på en skråbenk kan øke mengden av stress på magemusklene.
  •  Benk crunches krever løfte hodet, nakke og skuldre med bare Mage.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha