Hva er en Dental Abutment?

 Det er tre komponenter som utgjør et tannimplantat: kronen eller cap, tann distanse og implantat. Et tannimplantat og dermed en dental anslag, en metode for å permanent erstatte en manglende tenner, flere tenner eller alle tenner. Selv om dyr, kan tannimplantater og distanser vare livet ut. Personer som mottar et implantat og distanse kan spise hva de vil og oppleve noen problemer, i likhet med naturlige tenner.

 Dental distanse er også et implantat distanse eller en protese distansen. Per definisjon er et metallstykke som er forbundet med implantatet ved hjelp av en stoppskrue. Således er det stopp stykket som forbinder implantatet til den endelige ytre kronen. Vanligvis er det laget til spesialtilpassede persona € ™ s munn i en dental laboratorium ved hjelp av svært teknisk automatisert teknologi eller tann technologistâ ferdigheter € ™ s; men i enkelte tilfeller er de pre.

 Det finnes flere forskjellige typer materialer som kan gjøre en dental distansen. For eksempel, keramikk, gull, titan, eller en høy edelmetall er gode materialer for oppbyggingen. En åpen diskusjon mellom pasient og tannlege eller kjevekirurg vil vanligvis være den avgjørende faktor vil være fast satt i den type konstruksjon; Men det er fordeler og ulemper for hvert materiale. Titanium landkar svare godt på tannkjøttet når det gjelder å implantere fiksering, men gull er det beste for porselen kroner, som det gir seg til en mer naturlig tann farge. Keramiske distanser er populære fordi de motstå bryte, ser bra ut, og la lyset strømme gjennom kronen, noe som gjør det de mest naturlige fargene.

 For å installere tannimplantat og dental distansen, er det flere tiltak som må tas. Først må pasienten til tannlegen for en undersøkelse og diskusjon av prosessen. Deretter, er implantatet skal plasseres. Implantatet er en skrue som er plassert rett i kjeven. Kjevebenet da obligasjoner til implantatet i et par måneder, noe som gjør et solid sted å feste kronen. Noen ganger kan et midlertidig lokk plasseres over implantatet, mens helbredelsesprosessen finner sted periode.

 Deretter dental anlegg festet til implantatet. Dette skaper det siste trinnet av stiftelsen der kronen vil feste. Etter at angrepet er plassert på implantatet, er tannkjøttet får gro i flere uker. Til slutt blir kronen plassert på tann distansen og pasienten har en helt ny smil.

 Som en side note, er det en rekke av tannimplantat prosedyrer som ikke krever en dental distansen. For disse prosedyrer, vil anslaget bli prefabrikkert på implantatet. Det gjør hele prosessen kortere og reduserer smerten forbundet med fremstilling av tyggegummi av anslagsstykke, som det allerede er på implantatet.

  •  En tannanslags er vanligvis skreddersydd for å passe til en pasients munn.
  •  En person får en tannlege distansen.
  •  En illustrasjon av et tannimplantat med en titan distansen.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha