Hva er en donor gave?

 En donor gave er et bidrag til en organisasjon uten forventning om sivile skader. Typiske gaver kan omfatte penger, utstyr og tjenester. En donor kan gave en engangs tilbud eller en del av en serie av gaver er fordelt over tid.

 En av de mest vanlige og populære typer donor gaven er penger. Det er flere måter en donor kan gi denne type bidrag. Det kan være en enkelt donasjon, en årlig offer, eller en stor mengde gjort i flere betalinger. Store mengder penger kan komme fra eiendommene til den avdøde, overføres lager og andre investeringer.

 En annen type donor gave er profesjonelle tjenester. Dette kan potensielt alle miljøer. Noen av de vanligste tjenester som kan gi en virksomhet med en organisasjon omfatter utskrift, juridisk bistand, og tjenester for spesielle arrangementer som catering og PR.

 En donor kan også være en gave element eller sett av elementer. Noen av de små tingene et bidrag kan gi omfatte kontorrekvisita, utstyr bestemt til behovene i organisasjonen, og andre elementer som trengs for den daglige driften. Større gjenstander kan omfatte materialer for bygging, lekeområde, eller kjøretøy som er nødvendig for driften av organisasjonen. I noen tilfeller kan en donor være en betydelig mengde av kravene til et stort prosjekt materialer.

 Selv om det er mange folk som vil gi en gave til en donor organisasjonen på eget initiativ, de fleste organisasjoner har en slags donor dyrking program. Dette kan omfatte løpende og årlige innsamlingsarbeid som auksjoner, gallaer og telefon invitasjon. En organisasjon kan også rekruttere produkter og tjenester fra selskaper i samfunnet for bruk i vanlige aktiviteter eller pengeinnsamling hendelser, som for eksempel auksjoner og lotterier.

 Mens en organisasjon ikke forplikter oss til å gi kompensasjon for en donor gave, vil det ofte har en måte å gjenkjenne givere. En av de vanligste måtene å gjenkjenne bidrag fra givere, inkludert en oppsummering av Donora € ™ s navn i en fremtredende plass, slik som selskapet litteratur; plaketter; eller elementer som møbler, bygninger og fliser. En organisasjon kan også identifisere donor gaver ved å ha en spesiell hendelse for de ansatte, for eksempel en forestilling, et spesielt måltid, eller eksklusiv tilgang til elementer eller hendelser til arbeidet med den aktuelle mottakeren. Noen organisasjoner gir også små gaver som vesker, vannflasker og krus. Ofte er disse elementene er gravert med organizationâ € ™ s navn.

  •  En reise krus er en vanlig donor gave.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha