Hva er en Drip Stopper?

 Hvis en praktisk enhet som er konstruert for å overholde halsen på en flaske, dryppstopp er hensikten med å holde overflødig væske renner ut av munnen på beholderen, mens væsken blir skjenket. Her er noen grunnleggende informasjon om infusjonen stopper, bygging og noen av de måter å stoppe infusjonen kan brukes til beste fordel.

 Drypp stoppere er vanligvis laget med elastiske materialer som sterke som de er fleksible. I noen tilfeller er løpssperre konstruert med to store stykker i en smekklås, og at seksjonene er forbundet med hverandre. I hvert tilfelle er de to deler av infusjons stil stopp bruker en serie av magneter til tetningen rundt halsen av dryppeflasken. Andre versjoner av den etterløpssperre er et solid stykke som lett vil strekke til å romme halsen på flasken.

 Effekten på utette flasker faktisk todelt. For det første hindrer drypp stoppe tapet av overskytende væske, mens innholdet i flasken helles. For det andre er det mikro stor for å stoppe drypper mens flasken returneres til oppreist stilling. Denne dual action i å stoppe sprekker i begge tilfeller betyr ingen bortkastet flytende og ikke rydde opp rotete skrivebord eller bord som følge av utslipp. Dette betyr at du kan nyte din favoritt vin eller drikke uten å kaste bort en dråpe, og wonâ € ™ t bruke noe tid på å prøve å vin flekker fra din favoritt Lin duk.

 Sammen med bruk av vinflasker, en dryppstopp livet litt lettere på kjøkkenet for å gjøre også. For eksempel vil det dryppe jobbe helle sjy, dressinger og juice. Siden infusjons stopperen er enkelt å koble den til en flaske, kan et stopp lett flyttes fra ett problem til den neste, eller du kan kjøpe flere drypp propper og for å holde krydder og andre væsker som du bruker mest .

 Mens infusjonen stopper blitt en populær kjøkken redskap, er det ikke så lett å finne som noen andre kjøkken gadgets. Men mange av vin og brennevin butikker vil stoppe et utvalg av infusjon å velge mellom. Oppskalere matmarkeder valg av importerte og innenlandske topp viner har sikkert også ha ulike typer drypp stoppere. Et tredje alternativ er å sjekke med kjøkkenet og lage mat butikker, fordi infusjons stopp er også svært nyttig for andre typer væsker.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha