Hva er en dusj liner?

 Dusj liners er akryl figurer som passer over de eksisterende dusjbåser som en del av et bad renovering prosjektet. Bruken av en dusj liner kan bidra til å redusere kostnadene ved renovering betraktelig, fordi dekselet eliminerer behovet for å fjerne de eksisterende komponenter av stabile. En dusj liner kan være konstruert for å arbeide med en pre-eksisterende dusjnisje eller dusj og badekar kombinasjon.

 Det finnes en rekke variasjoner av strukturen av en dusj liner. Noen design kaller for inkludering av et bad liners samt liners for gulvet og veggene. På grunn av at belegget er i hovedsak å fremstille en ny hud foran plass, området som skal belegges med akrylkomponenter. Dette innebærer ofte en grundig rengjøring av rommet og glatting miljøet så dusjen belegg kan påføres med vannfast lim.

 Ved å gjøre bruk av en dusj gulvet liner, en dusj pan liner og dusjkar liner, sammen med veggen og et bad liners liners er en enkel og relativt rimelig måte å oppdatere utseendet på et bad. Det er ikke nødvendig å rive eksisterende inventar eller et forsøk på å flis og porselen, som er gulnet eller arrete på noen måte, for å male. På grunn av rengjøring av området, og påføring av et jevnt lag med lim, er det mulig å gli foringen over eksisterende lamper, og trykke dem på plass som en måte for å sikre at foringene sitter godt på plass. Tetningslister rundt gulvet og kanten der dusjen liner på badet veggen vil bidra til å fullføre segl.

 Dusj liners er tilgjengelig i ulike størrelser og en rekke farger. I tillegg til enkle og elegante fargekombinasjoner, er det også mulig å ta en dusj liner som har fått et mønster. Dette gjør det mulig å gjøre veggbelegg har utseendet av flisen og samtidig eliminerer behovet for å rense fuger i fremtiden.

 Det er mulig å ha en dusj liner for å kjøpe produktet for umiddelbar bruk, forutsatt at dusj eller badekar og dusj kombinasjon, er av en standard størrelse. Ettersom dimensjonene for den plass er ikke standard, er det fortsatt mulig å skyve en foring for å størrelse som vil plassere med relativ letthet. Mens en tilpasset liner er dyrere enn standardmodellene er skredder liner ofte billigere enn stripping på badet og installere nye fliser og bad inventar.

  •  Drivning kan full forseglingen av en dusj liner.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha