Hva er en e-alias?

 En e-post alias er ganske enkelt en e-postadresse som er laget og brukes til å videresende e-post. Det er ikke en reell brukerkontoer og samsvarer ikke med en brukerkonto på en server. Det er bare et navn som må være i form av en e-post adresse, som består av et navn, og "at" symbol, etterfulgt av et domenenavn. Ordet "alias": et falskt navn og står for et navn eller navnene som en person eller enhet er også kjent. Noen mennesker tror på en e-post alias som en virtuell adresse fordi, foruten det faktum at det ikke er en reell bruker, fungerer på alle andre måter som en eksisterende e-postadresse.

 Det er mange gode grunner for å opprette en e-post alias, og det er flere måter å gjøre dette. Noen virkelige e-postadresser er ganske lang og vanskelig å huske. Dette gjelder spesielt i tilfelle av en adresse hos en arbeidsgiver som en typisk format for e-postadresser er en ansatt fornavn etterfulgt av en periode, etterfulgt av hans eller hennes navn, "at" symbol og selskapets domenenavn . Hvis en person har et langt navn, eller en som ikke er lett å huske eller stave, vil han eller hun være i stand til å sende en e-post alias som er mye lettere å huske og kortere enn tegn til å bruke selve kontoen .

 En annen grunn til at en person ønsker å opprette et alias er en generisk e-postadresse som er publisert for å gi. Dette er en vanlig praksis i mange webmastere ofte til de besøkende på nettsteder som de har ansvar for med en måte å kontakte dem via e-post. Noen bedrifter velger også en e-post alias som besøkende kan sende generelle spørsmål eller forespørsler fra nettsiden for generell informasjon. For eksempel kan sette den ansvarlige for nettsiden til en e-post alias "webmaster fulgt av domenenavnet, og generelle henvendelser kan sendes til" info fulgt av domenenavnet.

 En populær måte å skape et alias er å gå via kontrollpanelet, hvis den blir tilbudt, vert selskapets hjemmeside. Det er generelt en epost alternativ som åpner for etablering av selve brukerkontoer, samt e-post alias for posten videresendt. Når en e-post alias er opprettet, en bestemt handling, for eksempel videresending forbundet med det, fordi det er egentlig ikke en frittstående konto som kan "hold" på e-postserveren. Et alias er nyttig av flere grunner: vesen kan ha flere mottakere, kan det hjelpe å beskytte eller selve bruker å skjule konto, det tar ikke opp plass på e-postserveren som gjør en reell brukermedvirkning, og den kan fjernes uten tap post som allerede har blitt videresendt til en reell adresse.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha