Hva er en elektrisk muskelstimulator?

 En elektrisk stimulator muskelen er en anordning utformet for å gi en lavfrekvent elektrisk stimulus til en muskel. Enheten er konstruert for å simulere den biologiske elektrisk puls som opptrer i nervesystemet, og sender et signal til å bevege seg til muskel. Slike enheter brukes til å bistå i utvinningen av, og utvinning av muskelskader, og som en treningspartner for idrettsutøvere.

 Scientist Luigi Galvani oppdaget i 1791 at elektrisiteten kan brukes til å stimulere eller aktivere musklene. Videre forskning og teknologisk utvikling har fastslått at bruk av en elektrisk stimulator kan være langsiktig bistand i å bygge og toning muskler. Forskjellige frekvenser og nivåer av stimulering for å bli brukt til å redusere muskeltretthet, og produksjonen av muskelvev.

 Den elektriske pulsen på en elektrisk stimulator sikrer at målrettet muskel til kontrakt og øker muskeltemperatur og sirkulasjonen av blod. Muskelstimulator kan også brukes til å behandle tilbakevendende hodepine, ryggsmerter og nummenhet i beina. Kjent kiropraktorer bruker denne behandlingen av en rekke forhold, blant annet carpal tunnel syndrom, muskelatrofi, muskelkramper, isjias, idrettsskader og muskel regenerering.

 I løpet av behandlingen, blir elektroder plassert på huden i en posisjon som korresponderer til målområdet. En kribling, massasje-aktig følelse utvikler som økt elektrisk frekvens. En behandling økt varer vanligvis mellom 10 og 15 minutter.

 Bivirkninger av elektrisk muskelstimulering kan omfatte forbigående rødhet og hudirritasjon og følsomhet i og rundt målområdet kan være til stede i flere dager etter behandling. Personer med implantert medisinsk utstyr som pacemakere bør søke alternativ behandling, samt gravide. Hvis elektrodene ikke er riktig plassert, moderat til alvorlig smerte kan oppstå når den elektriske ladningen stimulerer en nerve.

 Brukes som en atletisk treningspartner, en elektrisk stimulator inngå i en persons totale workout rutine, og kan brukes etter en periode med intens innsats av muskler for å stimulere muskelen til å komme seg raskere. Når den brukes som en del av et strukturert treningsprogram er muskelstimulator ofte fokusert på å raskt bygge muskler og toppeffekt, som vanligvis er i løpet av 10 økter.

 Ytterligere sesjoner for å øke lite i form av kraften og vevet. Av denne grunn, mange trenere anbefaler korte, intense innledende styrke-building rutiner med kort rutiner booster hvert halvår. Daglig stimulering kan bli innlemmet i treningen for å opprettholde toppeffekt, og for å hjelpe utvinningen. Noen hevder elektriske stimulatorer enheter kan hjelpe i vekttap og hjelpe en person oppnå såkalt six-pack abs. Det amerikanske Food and Drug Administration, som regulerer enhetene i Amerika, ikke støtter slike krav i 2010.

  •  Elektrisk muskelstimulator terapi kan gi lindring for problemer med isjiasnerven, noe som kan føre til smerter og nummenhet nedover beinet.
  •  Krav er gjort som en elektrisk muskelsimulator kan hjelpe noen få six-pack abs.
  •  En elektrisk muskelstimulator kan bidra til å lindre trøtthet og ømme muskler.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha