Hva er en elektronisk muskelstimulator?

 En elektronisk muskel stimulator er et medisinsk apparat som brukes til å behandle ulike muskler. Noen versjoner av enheten er designet for hjemmebruk, og hevder de vil fremme vekttap, selv om dette ikke er vitenskapelig bevist. Den gjør bruk av elektriske signaler musklene spent og frigiving ved bruk av små elektroder på hver side av muskelen området. En pacemaker kan forbedre muskel tone, men det vil ikke skape muskler der ingen eksisterte før, og det vil sikkert ikke føre til en "rock hard abs" som mange produsenter ville ha forbrukere tror.

 Medisinsk, kan en lege hjelpe en elektronisk muskelstimulator for å skrive en slagpasient med muskel konverteringen individuelt for å oppleve smertefulle muskelkramper, eller til en pasient som trenger å forbedre sitt utvalg av bevegelse. Pasienten er opplært i riktig bruk av innretningen, og i betraktning av spesifikke instruksjoner med hensyn til når og hvor den skal brukes. Noen helsepersonell kan denne enheten eller transkutan elektrisk nervestimulering enhet til å foreskrive behandle migrene og muskelsmerter, selv om denne bruken ikke har blitt grundig undersøkt.

 Mange land regulere produksjonen av elektroniske muskelstimulator enheter, fordi feil bruk kan føre til problemer. Hudirritasjon er ikke uvanlig, men det har vært rapporter om brannskader og hjerte er forbundet med bruken av slike innretninger i tillegg. En medisinsk faglig bør konsulteres før du bruker noen elektronisk muskel stimulator, i tilfelle brukeren en underliggende medisinsk tilstand som kan forverres har. Han eller hun kan også være i stand til å gi anbefalinger om merking og bruk eller alternative behandlinger for problemet som driver pasienten til å bruke enheten.

 Når du kjøper en elektronisk muskel stimulator, bør forbrukerne sørge for at det er elektrisk sikker. Mange sikkerhetsorganisasjoner, inkludert National Safety Foundation og Underwriters Laboratories sertifisere elektronisk utstyr, som vil bli stemplet med forseglingen av organisasjonen. Hvis landet der utstyret er kjøpt har en regjering tilsynsorgan, som for eksempel den amerikanske Food and Drug Administration, forbrukere trenger å vite om det er en godkjent liste over enheter trygt for bruk. Den godkjente listen vil typisk har også mer informasjon om den medisinske verdien av påstandene som vil gjøre produsentene.

  •  En nevrolog kan bruke elektronisk muskelstimulering for å lindre migrene og muskelsmerter.
  •  Elektronisk muskelstimulator kan være nyttig for noen opplevd en sår eller verkende muskler.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha