Hva er en Emergency Hammer?

 En nødsituasjon hammer er et lite verktøy som vanligvis holdes i biler, tog og busser for å hjelpe passasjerene rømme i tilfelle en ulykke. Hammerne er designet kompakt nok til å lagre i et hanskerom eller under et sete, men for å være sterk nok til å bryte glass. Noen krise hammere kommer også med små saks eller barberhøvler festet ved å kutte flokete belter.

 Hovedformålet med en nødsituasjon hammer, noen ganger også kalt en redning hammer, er å ha fanget passasjerer i bilen eller tog ulykker med en agent for å gi flukt. Hvis et tog sporer av og dørene er ikke lenger åpent, for eksempel, kan passasjerene med tilgang til en nødsituasjon hammer bryte gjennom vinduer for å unnslippe. Tilsvarende til en sjåfør som er fanget i et lemlestede bil ved hjelp av en nødsituasjon hammer bryte sidevinduet og komme ut av faresonen.

 Leger og innsatspersonell vanligvis antar at skadde mennesker forblir i sine kjøretøy i tilfelle en ulykke, men dette er ikke alltid mulig. Passasjerer fanget i en buss tok fyr, eller en sjåfør som har bil sank i vannet kanskje ikke har tid til å vente. Hammeren krise sikkerhet enheten er beregnet for bruk i situasjoner som dette.

 Mange steder, lokale lover krever å være et visst antall akutt hammere som brukes om bord på et kjøretøy for offentlig transport. Dette kan omfatte tog, T-bane, busser og drosjer, avhengig av jurisdiksjon. Tilstedeværelsen av krise hammere, som den umiddelbare tilgjengeligheten av brannslukningsapparater, er generelt definert som en common-sense transportsikkerhetsforanstaltning.

 Emergency Hammers i offentlige transport innstillinger vanligvis montert i vernesaker, og er merket med skilt og bannere for enkel identifisering i en krise. Hammers er utformet for å bryte glasset, men de er vanligvis skarpe. På mange måter er dette å avskrekke misbruk av uregjerlige passasjerer, og for å hindre hammerne blir brukt som angrepsvåpen. Tukling med en transport krise hammer er vanligvis straffes. Noen ganger også åpne hammerâ € ™ s tilfelle en alarm som varsler føreren eller dirigent trigger.

 En hammer beregnet for bruk i et privat kjøretøy er ofte flere funksjoner. Det er vanlig for denne type hammers å inneholde barberblad for å kutte bilbelte, og selv nøkler staten nysgjerrige hverandre solide metalldører. De fleste personlige krise hammere er designet for å passe diskret i en cara € ™ s hanskerommet, ellers fold under fører eller passengerâ € ™ s transport.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha