Hva er en Exchange Risk?

 En valutarisiko er potensialet for tap som kan oppstå når det er et skifte i verdien av valutaer utstedt av ulike land. Noen ganger referert til som valutarisiko, vil investorene se nøye på hvordan det vil påvirke eventuelle endringer i valutakursene mellom de store valutaene, verdien av ulike typer aktiva. Svare denne faktoren er ofte relevant for beslutningen om å kjøpe aksjer på lager eller selge, eller hvordan du skal gå om planlegging og gjennomføring av en effektiv strategi valutaveksling.

 Oppmerksomhet til valutarisiko har en tendens til å være mer fremtredende når det gjelder valuta trading. Ved tett ser effekten at ulike faktorer påvirker verdien av en gitt valuta countryâ € ™ s se, er det mulig å finne ut om en transaksjon der valutaen skulle vise seg lønnsomt. For eksempel, i en politisk valg, det nye systemet kan betraktes som fordelaktig, en situasjon som fører til mynt forståelse. Samtidig, dersom endringen i leder er sett ufordelaktig, er muligheten for inflasjon i forhold til andre valutaer svært sannsynlig.

 Andre faktorer kan også påvirke nivået av valutarisiko på en valuta og hvordan det fungerer mot andre valutaer. Naturkatastrofer som påvirker den økonomiske infrastrukturen i et land krøpling en tendens til å øke mengden av risiko til stede utveksling. En plutselig økning i etterspørselen etter varer og tjenester som eksporteres fra et bestemt land kan redusere risikoen, i hvert fall for en kort tid. Wars ofte har en direkte innvirkning på nivået av valuta av valutaene i ulike land, men denne effekten kan være positiv eller negativ.

 Gjennom riktig anslag på valutarisiko med en bestemt transaksjon, er investor i stand til å avgjøre om utveksling vil sannsynligvis resultere i å tjene en tilfredsstillende avkastning, eller hvis en annen handel ville være et bedre alternativ. Siden valutamarkedet er lett en av de raskest bevegelige i verden, bestemmelse av prosessen i henhold til vurderingen av forskjellige faktorer på det aktuelle nivå av risikoen pågår. Hva er en utmerket og svært lukrative handelen i morgen kan meget vel bli en bedrift som produserer et tap på ettermiddagen. Av denne grunn er konstant fokus på faktorer som påvirker graden av risikodeling viktig for både investorer og forhandlere til å gjennomføre utvekslings ordre på vegne av sine klienter.

  •  Svingninger i verdien av nasjonale valutaer kunne opprette en valutarisiko.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha