Hva er en exit-strategi?

 En exit-strategi er i utgangspunktet en plan for å komme seg ut av en situasjon. Begrepet exit-strategi er vanligvis brukt til investeringer i næringslivet, og militære kommandoer. En exit-strategi er anerkjent som avgjørende for å bidra til å skape en positiv konklusjon for enten en virksomhet eller militær virksomhet.

 I næringslivet, er en exit-strategi bestemmes vanligvis i begynnelsen av virksomheten modellering. En god forretningsplan vil omfatte en exit-strategi for investorer, bidrar til å vise at modellen vil gi en fortjeneste for dem, uansett hva som skjer. En exit-strategi kan ta flere forskjellige former, avhengig av selskapet, investeringen og det totale miljøet. En exit-strategi blir ofte presentert som en bail-out alternativet, i tilfelle selskapet begynner å tape penger, eller det synes hans fremtid er ikke så lyssterk som spådd.

 Kanskje den mest ideelle utgangsstrategi for et selskap fra en investor synspunkt er bare for å selge hele prosjektet. En buyout kan ha en stor avkastning kan oppnås innenfor en relativt kort periode, og det er svært lite problemer eller forvirring. Dersom selskapet var vellykket, og markedet er modent for sitt produkt eller tjeneste, kan salg av en aksje posisjon gir et godt utbytte.

 Hvis et selskap ikke ønsker å selge helt, kan de rekapitalisering som en exit-strategi i stedet. Dette vil tillate dem å betale ned sin nåværende sett av investorer, som tillater dem å avslutte sine investeringer, men vil tillate selskapet å forbli under dagens eierskap, og fortsette å fungere.

 Dagens klima av Internett startups, som dot-com boom av 1990-tallet, har blitt kritisert for sin store avhengighet av en målbevisst exit-strategi. Det er fleipet med at 90% av Web 2.0-selskaper har sin hele forretningsmodell den enkle ideen om å få kjøpt opp av Google eller Yahoo !. Selvfølgelig, selv om dette er en utmerket exit alternativ hvis det blir tilbudt, det gjør en dårlig exit strategi, fordi sjansene for at det faktisk skjer er ganske lav.

 I militær bruk, refererer en exit-strategi til en plan for å komme ut av en konflikt på et tidspunkt. I moderne krigføring, er det risikabelt anses å føre en krig uten en klar exit-strategi, herunder målbare tiltak for å lykkes og grensene for akseptable tap, i tandem med planene for dropping av konflikten uten å forlate en stor maktvakuum. Uttrykket ble mye brukt under Vietnam, men ikke i det offentlige forum.

 Ideen om en militær exit strategi oppnådd utbredt offentlig bruk under Clinton-administrasjonen, da president Clinton ble gjentatte ganger anklaget var å ha en exit-strategi for en rekke konflikter USA berørte. Det fortsatte å bli brukt under administrasjonen til president Bush, i forbindelse med krigene i Afghanistan og Irak.

 I både næringsliv og krig, gjør en exit-strategi de som er involvert i å støtte arbeidet - investorer eller allmennheten, henholdsvis - å stole på at de ikke vil miste alt må ha ting går dårlig.

  •  Begrepet "exit-strategi 'berømmelse under krigen i Irak.
  •  En viktig fordel i forhold til konvensjonelle luftputefartøy landing håndverket er at de er lett ett område der en amfibieangrep ikke klarte å avslutte.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha