Hva er en Fair Isaac Score?

 A Fair Isaac score betyr en Fico score. Betegnelsen "Fico" betyr "Fair, Isaac and Company", etter at selskapet som utvikler programvare for de fleste kreditt byråer i USA og på verdensbasis.

 Selskapet Beskrivelse

 Fair, Isaac and Company, også forkortet til Fico, er et selskap som tilbyr konsulenttjenester og enterprise beslutnings styringssystemer til selskaper i USA og i 80 land rundt om i verden.

 Historie

 Fico ble grunnlagt i 1956. Den er oppkalt etter sine grunnleggere, prosjektingeniør og matematikeren Earl rettferdig lov Isaac.

 Fico Score utvikling

 I 1958 begynte å bygge Fico kreditt scoring systemer og har begynt å levere den første kontor i 1970. Kredittrisikoen score fra Fico ble innført i 1981 og 1989 var Equifax den første kreditt byrå til å vedta det som nå er kjent som Fico Formål.

 Fico Score Goal

 Fico poengsum er designet for å vurdere kredittrisiko eller nivået av økonomisk ansvar for en person, fra 300 til 850 tall. Jo høyere score, jo bedre kreditt og kan redusere din kreditt.

 I dag

 Fico score er for tiden den mest populære kreditt scoring system i verden. I USA, de tre store kreditt byråer - Experian, Equifax og Transunion - å bruke.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha