Hva er en Family Foundation?

 Store eiendommer som er interessert i filantropi kan vurdere å grunnlegge en familie. Denne type organisasjon består av en eller flere store donasjoner fra en privat eiendom. En familie fundament er en ideell organisasjon med et oppdrag for å donere penger til anerkjente veldedige organisasjoner. Årsakene til etableringen av en privat familie fundament inkluderer å skape en familie arv, unngå store salgsgevinster skatt, og jakten på filantropiske formål, blant andre.

 Når en persons private eiendeler blir betydelig, er eiendom planlegging avgjørende for bevaring av rikdom. Eiendom planlegging refererer til disse tiltakene for å hjelpe en person eller familie kapital og opptjent egenkapital. En stor del av pengene kan være tapt for eiendom skatt på død en persons formue. I USA store såkalte "døds skatt" gi de pengene til den føderale regjeringen. Før han døde, trenger en person eiendeler og inntekter fra deres eiendom planlegging for å bevare mest mulig rikdom. I tillegg vil midlene kan som har blitt verdsatt i verdi bli donert til en non-profit, og de resulterende gevinster stiftelsen i stedet for skattepliktig inntekt for eieren av eiendelene kan ha nytte.

 Under dagens amerikanske skatteklasse, donasjoner til veldedige organisasjoner er fradragsberettiget, noe som betyr at en person kan donere til en privat familie fundament, og deretter trekke dette beløpet fra hans eller hennes skattbar inntekt. Dette skaper en måte for en person evne til å beskytte sin evne, mens på samme tid til en familie arv. Stiftelsen er vanligvis oppkalt etter den personen som donerer mest penger til det. For eksempel er Bill og Melinda Gates Foundation en privat familie stiftelse som heter Bill og Melinda Gates. De har nok penger donert til en fortsatt tillit til at en betydelig sum penger til ideelle organisasjoner hvert år donerer å avgjøre, og de har utviklet en arv med navn og donasjoner.

 En familie foundation kan også være en måte å involvere familiemedlemmer i veldedighetsarbeid. Under amerikansk skatterett, har en privat familie fundament å betale kun 5% av sin årlige inntekter til veldedighetsarbeid. Resten av penger til å betale lønn til venner og slektninger til filantropiske innsats for å gjøre deres primære okkupasjon. De må imidlertid bevise at de tjener disse pengene ved å holde alle sine veldedighetsarbeid.

 Den ansvarlige for en familie fundament er vanligvis den personen som oppnevnes donasjoner, en administrerende direktør som person eller et styre. Hvis det er et styre, må det være en styreleder, som de andre vil føre til overvåking og kontroll av eiendeler hvor donasjoner mottas. For å opprettholde betegnelsen på den aktuelle personen eller personene i disse stillingene, kan eieren av en eiendom har noen kontroll over de ideelle organisasjoner som mottar veldedige fond.

  •  Foundations familie inkluderer Bill og Melinda Gates Foundation.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha