Hva er en Flitch Plate?

 I byggebransjen, til en flitch plate øke en stålplate som er fastklemt mellom trebjelker med styrken av bjelken. En Flitch plate er nyttig for forbedring av eksisterende bjelker, samt betydelig styrke legge til nye bjelker. Men med framveksten av nye kompositt lumbers som er like sterk, flitch plate system i stor grad foreldet. Konstruere flitch plate systemer kan vise seg å være arbeidskrevende, så de bør være boltet sammen og kuttet til riktig lengde på forhånd eller på arbeidsplassen.

 Når en flitch plate er kombinert med to pigger, kalles det en Flitch bjelke. Det er da ansett som et komposittbyggemateriale, fordi den kombinerer flere enn ett materiale for å danne en enhet. For et slikt volum, bør knastene og den flitch platen både kappes til riktig lengde. Dette kan legge til mengden av arbeid involvert i å installere bjelkene, som legger koste å hvert prosjekt. Den Flitch plate kan være pre-kuttet til størrelsen som skal installeres på en byggeplass, men i noen situasjoner kan det være nødvendig på stedet, noe som kan være tidkrevende og kostbare kutt. På grunn av disse begrensninger har flitch bjelker blitt erstattet av kompositt pigger laget med trefiber og klebemidler som øker styrken og redusere kostnader.

 En flitch plate bjelke system har en rekke fordeler sammenlignet med en normal trebjelke, men. Fordi en Flitch radius av samme lengde som en vanlig tre bjelke er mye sterkere, har en flitch lysstråle vil ikke være så dypt som den ordinære strålen. Disse buntene gjør renovering mye enklere, fordi de kan fremstilles av eksisterende bunter enn nødvendig i den gamle bunt som skal fjernes og skiftes ut i sin helhet. De er lettere enn alle-stålbjelker og mer allsidig når det gjelder installasjon - for eksempel fordi en tre flitch strålen er fortsatt på utsiden og stål for å være bare på innsiden, kan strålevinkelen skal spikres eller skrus til strukturer heller enn sveiset.

 Videre kan styrken av en flitch strålen økes for å tilfredsstille behovene til byggherren bare lære flere plater og bjelker. Dette legger et element av fleksibilitet og tilpasning nyttig i oppussing og hjem tilføyelser. Flitch bjelker blir ofte brukt som en rafter bjelker i huset takene fordi de kan bære en tung last over lange avstander - ofte til førti fot. Ved hjelp av flitch takstoler i taket støtte den tilbyr også muligheten til å eliminere ryggen bjelke og støtte innlegget i det hele tatt, og gi en måte å "åpne opp" eller hvelv av et tak i stedet for konvensjonelle truss takkonstruksjoner som vanligvis resulterer i flate tak.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha