Hva er en flom Wall?

 En flom veggen er en konstruert struktur er utformet for å hindre forverring av vann i boliger, kommersielle, eller regjeringen. Designing for flomsikrings vegger kan relativt enkelt og på kort varsel, for eksempel vertikale stabler av sandsekker, enten de er langsiktige, permanente strukturer hvor stålbjelker og grunnlaget hauger er drevet ned i bakken og sterke betonghindringer er bygget på toppen av dem. I Storbritannia, en flom vegg ofte referert til som en dike, og kan også gravd en grøft under normalt nivå av jordsmonnet for å fungere som en barriere og metode for kanalisering ut vann som fosser fra en elv, innsjø eller kraftig regnvær drenering for bygninger.

 En flom nødsituasjon støttemur er ofte bygget av frivillige fylle sandsekker og hoper dem i en vertikal og horisontal linje rundt bygninger og andre konstruksjoner som truer stigende vann. Disse typer flom vegger har den fordel at de er forholdsvis enkle å montere og demontere, og er laget av lett tilgjengelige materialer på mange steder. Kompakt sand fungerer som en effektiv barriere for vann, siden det er vanskelig nok å motstå vind og vanntrykk, og består hovedsakelig av kvarts som ikke absorberer vann, for eksempel leire eller skitt. Ulempen med en sandpose konstruert støttemuren, er at det krever mye arbeid for bygging og er ikke praktisk for deponering av store områder på lang sikt. En flom mur bygget av sandsekker, 300 fot lange og tre meter høye er anslått til å være om lag 7000 gjennomsnittlig størrelse sandsekker og 250 tonn sand for å bygge.

 Støttemur design er unikt, avhengig av langsiktige vilkår for et område eller en nåværende krisen. Det er anslått i USA at 75% av alle skader flomvannet finner sted av vann som strømmer i et nivå på mindre enn 3 meter i høyde, slik at de fleste av de improviserte støtteveggkonstruksjoner er konstruert først til dette vertikalplan. For å beskytte bygnings diker i Storbritannia mot periodiske oversvømmelser etter kraftig regnvær, kjent som flommer er basert på prinsippet om at 12 timers regnvannet vil øke med en maksimal dybde på 6 meter, slik at forberedelsene betydelig mer omfattende enn når en mindre støttemur er flush.

 De mest omfattende versjonene av støttemur utforming er bygget for å beskytte storbyområder eller større industrianlegg i sittegruppe til store vassdrag som atomkraftverk, og er på eller nær havnivå. Et eksempel er den amerikanske byen New Orleans, et omfattende sett av flomvegger bygget rundt omkretsen, som også vedlikeholdes av US Army Corps of Engineers. Etter skadene på byen og støttemur struktur av orkanen Katrina i 2005, Army Corps of Engineers begynte gjenoppbyggingen av støttemur system for å gjøre det tåle en spådd once-in-a-tallet storm, med en sluttdato for 2011. Deler av den nye støttemur bygget av armert betong som spenner 15-19 meter høye med en fem-fots tykk betongfundament og forsterke grunnlaget hauger som når ned i bakken 12 etasjer, eller 150 fot. Veggen er også integrert med spenning kontakter, ekspansjonsfuger, vann og stoppfunksjoner for å tillate fleksibilitet i å stoppe presset av vannet bølge drevet innover fra Atlanterhavet.

  •  Flom vegger kan bli innlemmet i den opprinnelige utformingen av en bygning.
  •  Vertikal stabler av sandsekker en vanlig metode for å bygge en støttemur.
  •  Flooding vegger er utformet for å hindre et befolket område for store flommer.
  •  Frivillige vil regelmessig truer bygge flom vegger ved hjelp av sandsekker for flom.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha