Hva er en Framing Square?

 En innramming kvadrat, også kjent som en stål kvadrat eller en firkant, er et vanlig verktøy som brukes av snekkere, generelle entreprenører, mur entreprenører og gjør-det-selv. Egentlig som en L, i stedet for en firkant, en innramming kvadrat er vanligvis laget av aluminium eller annet metall. Den har en lang arm som danner en rett vinkel med en kortere arm. Jo lenger arm er vanligvis brukes til å måle rette vinkler samt over sine overflate tabeller og skalaer som vanligvis brukes av snekkere i en rekke prosjekter. Alle som er involvert i et byggeprosjekt eller et prosjekt som klar tilgang til tabeller og skuffer krever en innramming kvadrat vil være enormt nyttig i mange aspekter av beregning vinkler, kutt, og finne steder.

 Den innramming kvadrat kalles av mange, fordi det er et viktig verktøy i alle rammer prosjekter, blant annet trapper, tak og bilde innramming. Smalere arm, kalt tungen, er typisk 1,5 inches bred. Den bredere arm er referert til som bladet og er typisk 2 inches bred. I motsetning til hva brukes for å vurdere nøyaktigheten av rette vinkler, er det også brukes til å korrigere for layout og plass rammer, trapper, og rygger.

 En standard framing ruten måler vanligvis 24 inches lang og 16 inches lang. Det er variasjoner, imidlertid, og både lengre og kortere verktøy tilgjengelig. Selv om instrumentet er antatt å ha eksistert i århundrer, den første referansen i den grad det var på 19-tallet, da det ble beskrevet som 18 inches med 12 inches.

 Framing rutene har vanligvis tre boller på dem diagonalt, bord føtter, og åttekantet. Mer moderne innrammings rutene har også graders konverterings diagrammer for en rekke steder og deres fraksjons kolleger. Det er som regel også en tabell med tall som kalles fagverksbjelkebordet på forsiden av plassen. Dette gjør en snekker raskt beregne kutte hjørner og bygnings faktorer basert på Pythagoras 'læresetning.

 Lenge brukt av europeiske håndverkere og utbyggere, fikk innramming kvadrat patent i USA i 1819. Mannen som patentert det var en South Shaftsbury, smed heter Silas Hawes. Ryktet har det en kramkar betalte ham for å sko hesten sin ved å gi ham noen gamle sagblad, som han sveiset sammen for å danne den første snekkerens innramming kvadrat i landet. Han grunnla Eagle Square Manufacturing Company i 1820 med en kollega Stephen Whipple.

  •  Timmerman rutene er mest brukt i jobber knyttet til design.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha