Hva er en franke kreditt?

 En franke kreditt er en skatt kreditt gitt til aksjonærer som er utbetalt utbytte fra selskaper som allerede har betalt skatt av det utbyttet. Slike lån er tilgjengelig for investorer i bedrifter i Australia og New Zealand, som bruker en bevilgning system for beskatning av utbytte. Dette betyr at avgifter skal fordeles eller gis til det aktuelle selskapet og er derfor ikke tilskrives taxpaying investor. En investor som har tjent en frankeringsmaskin kreditt for hele eller deler av utbyttet må kreve inntekt på hans eller hennes skatter, men vil bli refundert beløpet av æren.

 Som et børsnotert selskap tjener fortjeneste, ofte er det om noen av disse fortjeneste til investorene i form av utbytte. I de fleste situasjoner, alle inntekter fra utbyttebetalinger er skattepliktig til investorer, selv om selskapet som utbytte har betalt skatt på fortjeneste. Dette er kjent som dobbeltbeskatning, og Australia, som ønsker å stimulere til langsiktig investering i lokale bedrifter, hvorav den første var å eliminere denne prosessen når det skapte frankeringsmaskin i 1987. Bedrifter i New Zealand også tillate investorer mailing fortjener ros.

 For et eksempel på hvordan en frankeringsmaskin kreditt er beregnet anta at et selskap betaler et utbytte på $ $ 2000 en investor, og at selskapet allerede har betalt skatt på at overskuddet i selskapet skattesats på 30 prosent. Kreditten er lik utbyttebeløpet multiplisert med selskapets skattesats og deretter delt på forskjellen mellom skattesatsen og 100. I dette tilfellet $ 2 000 USD vil bli multiplisert med 30 og delt på 70. Dette resulterer i en kreditt på ca $ 857 USD.

 Eksempelet ovenfor gjelder når foretaket gir en komplett forhåndsbetalt kreditt. I noen tilfeller kan et selskap ikke har nok studiepoeng til å betale sin ærlige beretning om sine investorer på denne måten og som sådan kan tilby en delvis kjøpt kreditt. I eksempelet ovenfor igjen, hvis selskapet tilbød bare en delvis franke kreditt på 50 prosent, andelen ville bli tatt av den endelige totalt $ 857 USD, slik at totalt ca $ 428 USD.

 Når en investor tjener en frankeringsmaskin kreditt, er han eller hun fortsatt gjenstand til å betale inntektsskatt på brutto utbyttebeløpet. Når skattene er betalt basert på hva skattesats holder investor Kreditt deretter brukt til beløpet i skatt. Dersom kredittstiger det skyldige beløpet, vil investor få en tilbakebetaling. Denne refusjonen kan hentes eller reinvesteres umiddelbart, noe som gir en investor som mottar frankert utbytte mulighet for langsiktige muligheter.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha