Hva er en fred Bond?

 En fred obligasjon er en rettskjennelse som en person trenger for å holde fred med en annen person. Denne ordren er ofte tildelt i stedet for straffeforfølgning, slik at en person som er anklaget for truende oppførsel forbli ute av fengsel. Noen ganger, er en slik ordre gjort etter anklagene har blitt arkivert som en betingelse for tilbaketrekking av anklagene. Det er straff for dem som bryter disse obligasjonene, som kan inkludere bøter og fengsel.

 Freds obligasjoner er vanligvis tildeles personer som føler at de trenger å frykte noen grunn til en bestemt person. Dermed en individuell vilje kan en annen part mener skade ham eller hans familiemedlemmer. Et individ kan også søke en slik obligasjon som han mener at en annen part vil skade hans eiendom.

 Før en freds obligasjon er betalt skal en person en forespørsel fra en politimyndighet eller rettsvesen i sin jurisdiksjon. Han har som regel å fylle ut papirene beskriver hvorfor han er redd for den andre personen. Vanligvis € Hea ™ ll nødt til å gå noen dager senere dommeren til å fortsette prosessen med å skaffe kontrakten.

 I retten, vil personen fred forbund har bedt om å svare på spørsmål om saken. Kort sagt, har han for å fortelle dommeren og alle advokater til stede hvorfor han er redd. Personen beskyldt for å oppføre seg i truende måte er også vanligvis til stede i retten. Partiet ber obligasjonen kan spørre den tiltalte spørsmål og vice versa.

 Hvis dommeren som hører tilfellet føles det finnes grunner for å innvilge en freds obligasjon, vil han bestille. Ønsket rekkefølge de tiltalte for å holde fred, for å unngå truende eller farlig atferd. Noen steder vil denne type ordre krever den mistenkte å unnslippe den personen å fortsette forespørsel. For eksempel kan den enkelte betraktes i motsetning til freds bindingen hvis han kommer innenfor en bestemt avstand fra den andre. Noen ganger de tiltalte er forbudt å kalle den andre personen også.

 Lovene om levering av freds obligasjoner varierer fra jurisdiksjon til jurisdiksjon. Som sådan er de eksakte forholdene som inngår i en freds obligasjoner varierer fra sted til sted. I de fleste tilfeller er denne type for varer i en viss tid, og krever søkeren til å gå tilbake til å ha dommeren fjernes hvis han ombestemmer seg og ønsker kontakt med den annen part.

  •  I retten, vil personen fred forbund har bedt om å svare på spørsmål om saken.
  •  Personer i konflikten kan ha en fred obligasjon å tilbringe tid i fengsel.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha