Hva er en frittstående ovn?

 En frittstående ovn er et kokeapparat hvor stekeflaten er integrert i ovnen som har frem og sider. Dette er i motsetning til en innebygd ovn som er innsatt i en kabinettveggen eller et ark. En frittstående ovn kan være et hjem ovn eller en profesjonell frittstående ovn i en restaurant. Stående ovner, mange tilbehør samt varmeskuffer, konveksjon funksjoner og kjøtt har sonder.

 Vanligvis er en frittstående ovn billigere enn andre typer ovner. Det kan bli identifisert som ovnen kontroll er vanligvis funnet bak brennerne i en backsplash som 4 til 6 inches høy. En frittstående ovn glatt utseende på grunn av sin store benken, men mindre for barn vanskelig å oppnå operasjonen. Døren er på samme nivå, som er mindre praktisk enn midje høy mur bygget i ovn dører.

 Dyrere valgene er, for eksempel, skyver-in og drop-ovner. De har samme generelle formatet som en frittstående komfyr med platetopp. De passer også inn i en benkeplate, men de forlater en mye mindre plass fordi de er integrert i skap og benkeplater. De kan også integreres i et kjøkken øy eller halvøy fordi de ikke knivstikking på benken. En frittstående ovn har den fordelen at det er isolert mot varme og kan trygt plassert ved siden av en vegg eller annet brennbart materiale.

 Frittstående ovner er det mest populære valget blant kulinariske fagfolk, fordi de kommer i forskjellige bredder. Seks til åtte brennere er vanligvis brukes i en profesjonell stående ovn med en rekkevidde. De kan også være to ovner, som en gass og en elektrisk. Variere store kommersielle frittstående områder er kalt "piano" og kan være svært dyrt.

 Personlige stående ovner kommer også i en rekke størrelser og stiler. De vanligste fargene er hvit, svart og rustfritt stål, men andre farger kan være tilpasset bestilles for mange merker og modeller. Frittstående komfyr kokeplater har vanligvis 4-6 brennere og gass kan ha elektrisk eller induksjonsplater. Ovnene kan være gass eller elektrisk, og de kan bruke tradisjonell oppvarming eller konveksjon.

 For amatørkokker, mange tilbehør tilgjengelig for stående ovner. For eksempel kan stekeplater og gryter bli integrert i enheten. Foreldre Sabbath moduser og modusene er også fellestrekk. En frittliggende downdraft ovn er en god løsning for å fjerne matlukt når ovnen er plassert der en typisk panseret er ikke praktisk.

  •  Gassbrennere er en vanlig funksjon på frittstående ovner.
  •  Frittstående komfyr kokeplater har vanligvis 4-6 brennere.
  •  Induksjonskokeflater er i økende grad står ovner.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha