Hva er en gjentakelse lovbryter?

 En sedvanlig lovovertreder er noen som stadig blir arrestert for samme forbrytelse. Tilbakefall er en felles bekymring for folk i rettssystemet samfunnet, med noen studier som tyder på at mer enn halvparten av kriminelle som driver tilbakefall etter å ha sonet sin tid for en forbrytelse. I flere land har iverksatt tiltak som er utformet for å redusere tilbakefall gjennom rehabilitering for mennesker som begår forbrytelser med sikte på å hjelpe dem til å avstå fra kriminalitet i fremtiden.

 Gjenta lovbrytere kan begå større eller mindre forbrytelser. Den kriminelle handlinger har en tendens til å følge mønster på grunn av det faktum at de har blitt vant til bruken. For eksempel kan en ung tyv stjele begynne umiddelbart etter løslatelse fra fengsel for tyveri modus eneste overlevende som tyv kjent med. Den recidivist kan også komme tilbake til kriminalitet fristet på grunn av tilknytning til andre kriminelle eller folk med hvem recidivist var involvert før de blir låst opp eller satt i fengsel.

 Unge lovbrytere er et område av spesiell interesse når det gjelder tilbakefall. Mange talsmenn hevder at unge lovbrytere har potensial til å slutte å begå kriminelle adferd når de får muligheten, men det kan være vanskelig å skje denne muligheten. Et barn fra et fattig nabolag med begrensede muligheter, for eksempel, kan sette en tidlig alder til kriminalitet og regnes muligens stadig alvorlige forbrytelser på den tiden, fordi barnet bare samfunnet atferd som modell og det er ingen forbilder tyder på at barnet har andre alternativer.

 Noen fengsler fokusere mer på rehabilitering og gi assistanse enn andre. Tilbakefall blant menn som mordere og seksualforbrytere er et stort offentlig sikkerhet problemet, og strafferett arbeidere stadig mer anerkjent at fengsel er ikke alltid nok til å bryte atferdsmønstre for disse lovbrytere. Tilby ting som rådgivning, plassering i strukturerte miljøer etter betinget løslatelse og langsiktig støtte kan noen ganger forhindre en kriminell fra å bli en gjentakelse lovbryter.

 I noen land er det strafferettslige systemet strukturert på en måte som er utformet for å hindre tilbakefall av personer som er utsatt for stadig mer harde straffer for noen gjenta uakseptable. For eksempel vil det være noen som kjører under påvirkning lagt en bot og midlertidig lisens suspensjon for det første lovbruddet, men risikerer å miste sin lisens hvis han eller hun er en gjentakelse lovbryter.

  •  En gjenta lovbryteren ville re-begå en forbrytelse som han har tjent tid i fengsel.
  •  Studier tyder på at mer enn halvparten av kriminelle som driver tilbakefall etter å ha sonet sin tid i fengsel for en forbrytelse.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha