Hva er en glidende gjennomsnitt Convergence Divergence?

 Glidende gjennomsnitt konvergens divergens ble oppfunnet av Gerald Appel trader. Det er en teknisk trading verktøy som viser sammenhengen mellom to glidende gjennomsnitt av prisene på eiendeler som aksjer eller futures. MACD blir ofte referert til som en trend følgende indikator. Det er først og fremst brukt av selgere å oppdage endringer i den nyeste trenden. Denne tekniske trading verktøy er vanligvis ikke brukes av handelsmenn i markeder som er løst i en trading range.

 MACD beregnes ved å trekke en 26-dagers eksponentiell glidende gjennomsnitt, eller EMA i en 12-dagers eksponentiell glidende gjennomsnitt. En mer nøyaktig tolkning av det glidende gjennomsnittet konvergens divergens er at de to linjene danner en glidende gjennomsnitt at forskjellen mellom to glidende gjennomsnitt. En signallinje er plottet på toppen av MACD. Den brukes som et middel til å bestemme når du skal kjøpe eller selge en eiendel. Standarden signal linje beregnes som en ni-dagers eksponentiell glidende gjennomsnitt. Det kalles også utløse linje.

 Det er i utgangspunktet tre teknikker som brukes til å evaluere og tolke glidende gjennomsnitt konvergens-divergens. De er: viadukter, divergens, og null linje crossover. Crossovers kan være bullish eller bearish. Når MACD faller under signallinjen, er dette bearish signal en indikasjon på at det kan være på tide å selge eiendelen. På den annen side stiger MACD over signallinjen som er bullish og indikerer at prisene kan stige. Det er et signal for å kjøpe.

 Avvik oppstår når prisen på eiendelen seg foran det glidende gjennomsnittet konvergens divergens, som er et signal om at den nåværende trenden er avsluttet. Nullinjen crossover foregår som MACD linjen stiger opp gjennom senterlinjen, som er lik null. Dette er et bullish signal og kan være et kjøpssignal for tradere. MACD linjer som faller ned gjennom null linjen er bearish, og derfor et salgssignal for mange tradere. De fleste tekniske tradere gjøre bruk av glidende gjennomsnitt konvergens divergens en av de mange verktøyene i sin handel arsenal.

 Vanligvis vil kjøpmenn undersøke ukentlig MACD skala med sikte på en mellom perspektiv for å komme på markedet før du ser på den daglige skala. Dette sikrer at den næringsdrivende er ikke kortsiktige handler som kjører mot den rådende mellom trend. Mange tradere ta ekstra forholdsregler ved å implementere en pris filter for å utføre handler på bullish glidende gjennomsnitt crossover. Dermed øker de krever det glidende gjennomsnittet konvergens divergens over ni dagers EMA. Det må bo der i minst tre dager; ved slutten av den tredje dag, gis kjøp signal.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha