Hva er en grafisk designer?

 En grafisk designer er en person som har spesialisert seg på å lage og redigere visuelle meldinger for bedrifter og andre kunder, som regel for det formål å gjøre firmaet eller personen bedre kjent og øke inntektene. Dette arbeidet er svært samarbeidende, og folk med denne jobben ofte samarbeide med andre som kan bidra til ferdig design, for eksempel tekstforfattere eller fotografer. De vanligvis kreve en god del av moderne teknologi, gjennomføring av prosjekter med datamaskiner og tilhørende utstyr. De fleste er svært kreative, godt organiserte personer som er gode formidlere, og minst en bachelorgrad.

 Store oppgaver

 Den viktigste jobben av en grafisk designer er å komme opp med en visuell måte å representere en idé eller et sett med begreper. For å gjøre dette, de første møter med kundene for å finne ut detaljene i prosjektet og hva kundene ønsker å formidle. Så de gjør noen grove skisser for hånd eller få et første bilde ved hjelp av dataprogrammer. Justeringen av viktige elementer som skriftstørrelse eller den generelle layout er en del av denne prosessen. Over tid, de rådføre seg med sine kunder for å finjustere design.

 Sekundære oppgaver

 Det er ofte nødvendig for en grafisk designer til å lage sine tegninger eller datagenererte bilder formelt til kunder som av og til snakker for hele komiteen stede. De kan også fungere som rådgivere for sine kunder, og gir informasjon om markedet som vil hjelpe dem effektivt nå forbrukerne. Mange av disse profesjonelle tilbringer mye tid på korrektur sitt eget arbeid, og noen tjener i ledende stillinger som redaktører for dem de tilsyn.

 Hvor de arbeider

 Mange forskjellige områder gi arbeid for grafiske designere, inkludert print design, webdesign, reklame, produktutvikling, logo design - selv sign-making. De vanligvis arbeider i rene, godt opplyste kontorområder med mange bord og plass til å legge til rette for sine prosjekter, men noen er i stand til å telecommute, i noen tilfeller med selskaper eller kunder i andre land. Det blir stadig vanligere for ansatte til å gjøre dette, siden den utbredte bruken av Internett.

 In-House Versus Freelance

 Det finnes to typer av disse fagpersonene: in-house eller frilans. En in-house grafisk designer er en kunstner som arbeider for og betalt av ett selskap på lang sikt, og formelt utnevnt som en ansatt. Fast arbeid og mer forutsigbar inntekt er vanligvis en fordel her, med noen selskaper fordeler som helseforsikring. Frilansere operere som selvstendige oppdragstakere slik at de kan tendens til å utvikle sine egne kontrakter og priser, men de må få mer kostnads ​​på sine egne dekk og vanligvis ikke mange perks bortsett fra sporadiske bonuser. Om lag en tredjedel av alle profesjonelle designere falle i den andre kategorien.

 Utdanning og erfaring

 Grafisk design er en meget konkurransedyktig felt, og mange mennesker som jobber i denne sektoren til å fortsette på college for å få formelle, hands-on opplæring og nettverksbygging. I de fleste tilfeller er en bachelorgrad kreves for entry-level stillinger, men graden kan være i en svært tett beslektet emne som kunst eller webdesign. Flere års erfaring er et akseptabelt alternativ til et diplom for noen arbeidsgivere, men. Etter minst ett til tre års arbeid, er det ofte mulig for noen å gå til et høyere nivå, for eksempel kunstnerisk veileder eller bly designer. Spesialisering er veldig vanlig med fremgang.

 Portefølje

 En portefølje består laget av eksempler på arbeid enten i klasser eller for kundene. Disse prøvene viser potensielle arbeidsgivere at en grafisk designer er kreativ, kompetent, i stand til å møte behovene til kunden og kan kommunisere til ulike brukergrupper. Porteføljen er derfor avgjørende for å skaffe arbeid. Det er spesielt viktig hvis noen som ikke har en grad, fordi i dette tilfellet, bør arbeidsgivere stole mye mer på prøvene for å vurdere om en kandidat er kvalifisert og erfaren nok.

 Nødvendige ferdigheter

 Folk som jobber som grafisk designer må være godt organisert og har et godt øye for detaljer. De må være komfortabel å jobbe med datamaskiner, fordi mye av industrien er avhengig av dataassistert design systemer. Evnen til å kommunisere effektivt skriftlig eller ved hjelp av tale er også meget viktig, og disse menneskene bør være i stand til å overføre til og med en komplisert melding til en klar, visuell utforming. Dette er en lagspiller relatert - det er ganske vanlig for grafiske designere samarbeider med markedsførere, kopiere redaktører og produksjons spesialister, bare for å nevne noen. De fleste arbeidsgivere og kunder på jakt etter kreative mennesker som tenker utenfor boksen og som kan komme opp med helt nye bilder, for å stå ute andre virksomheter direkte knyttet til økt memorability og salg.

 Med markeder i stadig endring, må disse fagpersonene være forberedt på å tilpasse og endre seg til å tilpasse seg dagens etterspørsel, selv om de prøver å utvikle sin egen kunstneriske stil og signatur. Noen mennesker gjør en betydelig mengde markedsundersøkelser for å bedre forstå trender, slik at det kan være svært nyttig for å utvikle god forskning og analytiske ferdigheter. Avhengigheten av teknologi betyr at folk med denne jobben må være i stand til raskt skifte til nye maskinvare og programvare systemer.

 Forbundet Technology

 Dataprogrammer som Adobe®, Photoshop® eller QuarkXPress® er ganske standard i trykkeribransjen. I noen tilfeller, designere bruker disse eller andre programmer med spesialdesignede roboter eller maskiner for spesielle effekter. Mange fortsetter å skape originale design ved hjelp av verktøy som for eksempel kull blyanter eller maling, men de som regel ende opp med å bli omgjort til digitale bilder ved å skanne programvare og maskinvare. Som teknologiutviklingen, er kvaliteten og stiler av arbeidet blir mer og mer sofistikerte.

 Et annet viktig område er kommunikasjon. Enkle chat og e-plattformer, for eksempel tillate folk å snakke om eller dokumenter prosjekt å levere real-tid over ekstreme avstander. Dette er viktig for frilansere, som må ofte ta på prosjekter utenfor sitt nærområdet.

 Grafisk Design Versus Art

 Mens mange kunstnere er involvert i grafisk design, skiller industrien sterkt fra riket av tradisjonell kunst i sin kommersielle aspektet og at det ofte er nødvendig å endre arbeidsspurt av kunden. Imidlertid har mange kunstnere har bidratt til utviklingen av dette området, blant annet Andy Warhol, Mondrian og de russiske konstruktivistiske kunstnere fra 1920-tallet har gjort noen av bildene så godt anerkjent at det ikoniske og kunstnerisk verdi for hva de representerer, og mange museer og kunstutstillinger er nå bestemt til denne type arbeid.

  •  Grafiske designere er ofte ansvarlig for å finne en måte å formidle informasjon gjennom visuelle virkemidler.
  •  En grafisk designer kan ofte telecommute eller freelance arbeid.
  •  Grafiske designere er brukt i utviklingen av emballasje av produktet.
  •  Magasiner bruker grafiske designere for print design.
  •  Grafisk design arbeid er svært samarbeids, jobber med designere ofte med forfattere, fotografer og andre som bidrar til den endelige utformingen.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha