Hva er en havremel bath?

 En havremel badet er et bad i hvilket varme havremel tilsettes til vannet. Selv om hvilken som helst type av havremel kan benyttes, er det vanligvis best å havregryn som er finere, slik at samspillet for å velge en best hvis grunnvannet. Denne type bad for avslapning formål, samt berolige kløende hudirritasjoner. Poison Ivy eller forgifte eik, for eksempel, kan føle seg bedre hvis de blir behandlet på denne type beroligende bad. Tørr hud, eksem, eller vannkopper kan også være lettet midlertidig med en varm havremel bad. Husk at veldig varmt vann kan irritere huden, så det er best bare å rotere badekar med lunkent vann for å hindre ytterligere kløe.

 En fordel for en havremel bad er at det er trygt for folk i alle aldre, inkludert babyer, og kan være en fin måte å hjelpe barn som lider av tørr hud uten kremer som kan inneholde sterke kjemikalier til å søke. For eldre tenåringer eller voksne, kan ekstra ingredienser legges til en havremel bad for å gjøre det mer beroligende og avslappende. Epsom salter kan bidra til å berolige såre muskler, for eksempel, mens duftende lavendelolje kan bidra til å øke følelsen av velvære.

 Spesifikke instruksjoner for å lage en havremel bad kan bli funnet ved å søke på nettet, men det er ganske vanskelig å få det galt. Bare kjøre litt vann i karet, dryss havregryn, og holde vann i ønsket høyde. Det skal se litt melkeaktig; Hvis ikke, bare legge litt mer havregryn. Hvis en person er fortrinnsvis ikke direkte dryss havregryn i vann, er et annet alternativ for å sette det i et nett som ligner på en stor te-pose, og la den suge i vannet på denne måten. Suge i badekaret så lenge som ønsket; vanligvis 20 til 30 minutter, deretter tørk. Bankingen av huden i stedet for å gni kan bidra til å hindre at huden kløe på nytt.

 Ekstra lotion kan brukes etter badet, men det kan ikke være nødvendig, fordi havregryn er veldig fuktighetsgivende. Fordi det er så skånsom mot huden, noen opplever at inntak av flere havremel bad er nyttige hver dag for såre hudsykdommer som eksem kan være. Noen mennesker selv melk til vannet for sine fuktighetsgivende egenskaper. En havremel bad er en av de enkleste måter å behandle huden uten bruk av kjemikalier.

  •  En havremel bad kan midlertidig lindre vannkopper.
  •  Havregryn.
  •  Epsom salter kan legges til en havremel bad for å lindre verkende muskler.
  •  Havregryn kan legges til et bad for å være mer avslappet.
  •  Havregryn lindrer irritert hud.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha