Hva er en HDTV-projektor?

 HDTV er en TV projektor projektor bygget til HD-TV. Dette er en fjernsynssending system som har betydelig høyere oppløsning enn tradisjonelle TV. Moderne HDTV er et fullt digitalt system, selv om tidlig HDTV stolt på analog teknologi. Det digitale signal er å tilveiebringe store mengder informasjon i løpet av forholdsvis lav båndbredde, å benytte avanserte videokomprimeringsalgoritmer.

 I løpet av de siste to tiårene, hjemmekinoanlegg blir stadig mer populært og rimelig. Mens tidligere en hjemmekino kan ha vært tenkelig bare for de svært rike, er de nå rimelig nok for mange mennesker, billigere alternativer komme hvilken dag som helst. En av de sentrale komponenter i et hjemmekinosystem er en projektor, slik at bildene blir vist på et stort område, enten spesialbehandlede vegg eller en spesialdesignet skjermen for å vise det beste bildet på nytt.

 Som projektorer sin vei inn flere og flere boliger, begrensninger av tradisjonell kringkastingskvalitet ble åpenbar. På en mindre og enda mellomstore skjermer kvaliteten sendt på Standard Definition TV viser fine. På projektorstore skjermer, men bildekvaliteten begynner å merkes degradert, med et tap på klarhet og liv. Som et resultat av veksten av projektoren markedet bidratt trykk på utvikling av HDTV og dermed innehavere av en HDTV-projektor var noen av de tidlige brukerne av standarden.

 HDTV gjort den bredere offentlig opptreden på 1990-tallet, sett med tidlige systemer er i tidlig-og 1990-tallet, frem til lanseringen av den amerikanske Advanced Television Systems Committee HDTV-systemet i 1998, viser live-dekning av John Glenn er tilbake til verdensrommet. På dette tidspunkt var det nesten ingen hjemme HDTV-systemer, men en rekke teatre og vitensentre ble utstyrt med en HDTV-projektor, og dermed gi dem fôret. Dette førte til en offentlig anerkjennelse av kvaliteten på HDTV og tidlige brukere begynte å flytte nærmere standard.

 I dag har landskapet endret seg betydelig, og HDTV har blitt den dominerende standard, med HDTV-projektor bli et fast innslag i mange husholdninger. TV-stasjoner kabel, nettverk TV-stasjoner og satellitt-nettverk er alle godkjente HDTV eller HDTV alternativer, slik at eierne til å vise et HDTV-projektor TV-programmer i HD stort format på sine vegger eller skjermer. Blu-ray® Disc er også raskt blitt standarden for avspilling av HD-filmer, og flere videospill systemer har innebygd HDTV evne også.

 Det er tre hovedmåter der et HDTV-signal er identifisert, og en HDTV-projektor kan ha forskjellige innebygde evner. Først er oppløsningen at maten sendes inn, noe som vanligvis enten 1280x720 eller 1920x1080, vanligvis forkortet enten 720 eller 1080. Second, skanning system, som enten er progressiv eller interlaced, kan forkortes til enten p eller i. Til slutt, bildefrekvens, noe som kan være en rekke forskjellige ting, men for det meste 24, 25, 30 eller 60. Så en full identifikasjon kan se slik ut 1080p24.

 Prisingen av en HDTV-projektor kan variere mye, med billigere modeller tilgjengelig for rundt $ 500 $ og dyre modeller oppover på $ 15 000 USD. Tre viktige identifiserer funksjonene er verdt når du kjøper en HDTV projektor oppløsning, lumen og kontrast. Oppløsningen er vanligvis 1080, selv om det i fremtiden, er en enda større. Lumen kan variere fra 1000 til over 5000, og finne ut hvor klart bildet er, noe som påvirker hvor mye lys fra omgivelsene kan være til stede samtidig se et bilde. Og kontrastforholdet vil også ha innflytelse på sikten, og kan variere fra 1: 1 000 hele veien til 1: 10000. I hvert tilfelle, jo høyere tallet er, generelt, jo bedre det endelige bildet.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha