Hva er en helseforsikring Egenandel?

 En forsikring egenandel er en sum penger en person må betale for sine helsetjenester regninger i ett år for et forsikringsselskap vil begynne å betale resten av hans helsekostnader under en forsikringspolise. Inkludert en egenandel i en forsikring vil vanligvis betale lavere månedlige premier. Vanligvis et forsikringsselskap tilbyr en rekke egenandeler, der de høyeste egenandeler fører til lavere månedlige premier.

 Forsikring prising basert på deres vurdering av risikoen for at selskapet vil betale et krav under polisen. Jo mer sannsynlig er det at et forsikringsselskap vil måtte betale et krav, jo dyrere politikken vilje for den forsikrede. Dette sikrer at selskapet går med overskudd, selv om det betalt til. Forsikring tilbyr også årlig. Den totale kostnaden av politikken er vanligvis delt i like periodiske bidrag i løpet av året.

 Mens mange mennesker tror at forsikring er et standardisert produkt, er det virkelig en forhandlet kontrakt. Selskapet presenterer den personen vi leter etter en politikk med alternativer som påvirker dekningen og kostnaden av politikken. En av hovedalternativer for helseforsikring er om å ta sitt eget ansvar. En forsikring egenandel reduserer kostnadene av politikken fordi den forsikrede samtykker til en politikk for ikke å gjøre fremgang etter at han har betalt en viss helsekostnader ut av sin egen lomme. Det er mindre risiko for en betaling for forsikringsselskapet, siden det er mulig at en person er ikke nok helsekostnader vil stige i et år overstiger egenandelen.

 De fleste selskaper vil tilby flere egenandel alternativer. Lavere egenandeler vil marginalt redusere kostnadene av politikken, mens høyere egenandeler kan gjøre en betydelig bulk i den totale kostnaden. Folk som velger å pådra seg en forsikring egenandel i sin politikk inkluderer vanligvis ikke forvente betydelige helsekostnader i løpet av året.

 For eksempel, en ung person som tenker i god helse for å gå til legen i det hele tatt i løpet av året. Han kan ta en høy egenandel, fordi han ikke forventer at det skal være en faktor. I stedet har han jo lavere månedlige premien at høye egenandeler tilbyr. Dette scenariet er bare et problem for ham i det usannsynlige tilfellet at han utvikler en alvorlig medisinsk tilstand. I så fall ville han være villig til å betale egenandel helseforsikring før han hadde tilgang til sine politiske fordeler.

  •  En egenandel er hvor mye en forsikringstaker må betale for sine helseforsikring spark.
  •  En helseforsikring skademelding.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha