Hva er en historisk film?

 En periode film er en film som prøver å trofast vise en viss periode. Denne typen film er kraftig forbedret fremgang i film, inkludert muligheten til å gjenskape bedre kostymer og scenografi ved hjelp av nye og spesialeffekter. Alle disse utbyggingene tillate publikum til å suspendere deres vantro og besøk prøver å skildre den perioden av filmskaperen.

 Den tid filmen kan inndeles i to kategorier, og deretter et antall underkategorier. De kan forsøke å være realistisk visning av en historisk hendelse, eller de kan bruke historien som et bakteppe for nye tegn eller historier som omhandler ingen historisk grunnlag. Den første kategorien kan betraktes som historiske filmer eller biopics. Eksempler inkluderer filmer som Cinderella Man, eller Schindlers liste.

 Den andre typen finner opp tegn som passer sømløst inn i en periode. For eksempel finner opp filmen Titanic tegn for å utforske det emosjonelle innholdet i den virkelige historiske hendelsen av Titanic sank. Andre filmer ikke gå inn i en bestemt historisk emne, og deres kildematerialet kan være lurt å representere skrevet i løpet av regissøren. Dette er tilfellet med mange filmer basert på den fiktive verker av forfattere som Jane Austen, William Thackeray, eller Charles Dickens. En film som Sense and Sensibility skildrer ganske nøyaktig den perioden da Jane Austen skrev, men refererer ikke til "ekte" historiske tegn.

 Den historiske filmen kan være oppført som en underklasse av de ulike tidsperiodene angitt av filmer. Filmer som Western, kinesisk Sword epoke filmer, middelalderfilmer, eller filmer som romantikken kan alle subcategorized under overskriften perioden filmer. En film kan selv prøve å nå lenger tilbake i tid, til å foreslå for forhistorie hva livet ville ha vært i tidlige mennesker som i filmer som Clan of the Cave Bear and Mel Gibsons Apocalypto.

 En periode film er ikke nødvendigvis nøyaktig for å være vellykket. Faktisk en ny trend i disse filmene bevisst bruke anakronistiske elementer til filmen relevant for et moderne publikum. Dette er tilfellet med filmer som A Knight Tale, Marie Antoinette og Vanity Fair. De to tidligere filmene både modernisering av de periodene de representerer ved scoring filmen med rockemusikk. Vanity Fair trekker betydelig på referanser til Bollywood for å utforske betydelig innflytelse i India på det britiske imperiet i det 19. århundre.

 Noen ganger kan en historisk film mislykkes fordi utilsiktede anakronismer vises i filmen og gjør presentasjonen av perioden mindre troverdig eller latterlig. Mens 1940-versjonen av Pride and Prejudice ble likt av publikum på tidspunktet for utgivelsen, kostymer synes at styremedlemmene sjenerøst lånt fra Gone with the Wind garderobe samlingen. Hoop skjørt var ikke vanlig slitasje i begynnelsen av det 19. århundre i England, men de er slitt av de fleste av kvinnene i denne perioden film.

 Det kan være vanskelig å finne de riktige innstillingene for å finne filmen, spesielt når filming på location. Eliminere moderne elementer, for eksempel biler eller tog, kan skape problemer for sjåførene gi. Ofte krever forseggjort sett er bygget inne av studioer for å fange et tidligere tidspunkt i historien som er fri for anakronismer.

 Noen ganger er det en film fremstilt på et tidligere tidspunkt er representativ for tidsrommet. Filmer som Saturday Night Fever, Mrs. Miniver, eller de beste årene av våre liv "slice of life" filmer som nøyaktig bilde av den tiden de ble laget. Selv om disse ikke var teknisk laget som perioden filmer, de har blitt så og spesielt relatert til tider eller stunder i historien da de skildre.

  •  En periode film prøver å troskap til den tiden hvor historien finner sted.
  •  En periode film satt i middelalderen var en kamp mellom riddere til hest eller en pakke som den politiske kulturen de deltok i en beskrivelse gitt.
  •  Western ligger hovedsakelig i den amerikanske Southwest under grense ganger.
  •  Mange perioden filmer forsøke å gjenskape en historisk begivenhet.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha