Hva er en hofte vene?

 Den bekkenarterie er en hovedpulsåre i bekkenområdet som tar sitt navn fra sin beliggenhet nær ilium eller hoftebenet. Den har tre forskjellige deler. Den ytre iliac vene ble funnet til begge sider av bekkenet og returnerer blod til kroppen av benet via lårvenen. Bortsett fra den indre iliaca vene, som er nærmere ryggraden, og blod fra reproduktive organer og forskjellige muskler i hoften. Disse to sammen på toppen av bekkenet til den felles bekkenarterie, hvor blodet tilbake fra det nedre hus for å danne på hjertet via vena cava inferior.

 Som med alle årer, vener bekken, er rollen til oksygenfattig blod transporteres tilbake til hjertet og lungene, oksygen igjen. Deoxygenated blod blod som allerede har nådd sitt mål - organer, muskler og andre vaskulære vev - og tilførsel av oksygen og viktige næringsstoffer til levende vev, og fortsetter å fungere. Når disse næringsstoffene blir levert gjennom arteriene, sirkulerer blodet gjennom venene tilbake til hjertet og lungene, der de plukker opp mer næringsstoffer og oksygen bæres tilbake til kroppen. I dette tilfellet er oksygenfattig blod som skal transporteres ut av bena og bekkenet gjennom den felles iliaca venen til skroget.

 Blood transporteres av den eksterne iliaca vein motta to store fartøy: mindreverdig magesekkens og femoral årer. Mindreverdig magesekkens arterien blod tilbake fra rectus abdominus, de overfladiske musklene i bukveggen, gå ned til bekkenet og sammenslåing med ekstern iliaca på forsiden midjen til lyskeligament. Dette er ligament at fronten av bekkenet i bekkenet krysser til skambeinet. Lårvenen, på den annen side, er den største venene returnere blod fra benet. En dyp vene stiger fra både lår, fikk blod fra alle de store sideelver i beinet og møter også den eksterne iliaca nedenfor lyskeligament.

 Den interne iliaca er noe kortere og smalere enn blod fra et større antall sidegrener. Ligger inne bekkenet og parallelt med ryggraden, returnerer blod fra de interne pudendal arterier og blærestein hos menn og livmor, vagina, og fosterets navlestreng hos kvinner, som alle karene i det reproduktive systemet. Det bringer også deoxygenated blodet tilbake fra baken gjennom gluteal pulsåren og ryggraden gjennom side sakrale og iliolumbar årer. Når dette blod inn i det indre iliac innsiden av bassenget, blandet med de av den ytre iliac på toppen av hoftebenet for å danne den felles iliaca vene, som returnerer blodet til den nedre vena cava, og deretter til hjertet.

  •  Generelt, de fleste arterier er bærer oksygenrikt blod, mens de fleste av venene bærer oksygenfattig blod.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha