Hva er en hoftefleksjon strekning?

 En hoftefleksjon strekning forbedrer fleksibilitet i hoftene. Den hoftefleksjon strekningen strekker hip flexors to, hofte og psoas muskler som forbinder femur på hip bein og korsrygg, henholdsvis. Hip flexors hjelpe folk bøye knærne og bøy i midjen. En måte å gjøre en hoftefleksjon strekning å bøye i knærne og lene seg fremover i et utfall. Noen yoga Postures også strekke hip flexors.

 Den hoftefleksjon strekningen en person kan redusere risikoen for å skade seg selv når du trener. Tight hip flexors kan også føre til en person til å oppleve smerter når du går om sine daglige aktiviteter. Hvis psoas er stramt, er smerter i korsryggen eller kneproblemer vanlig. Tight hip flexors kan gjøre det tilbake til buen fremover og kan føre til tetthet i hoftene.

 En frem utfall kan være best hoftefleksjon strekningen. For å gjøre et utfall, har en person til å knele ned på hennes høyre eller venstre kne. De må være bøyd steder hennes andre etappe foran henne, føttene flatt på bakken og kneet i en vinkel på 90 grader. For å få området, så de må lene seg litt fremover, bære selv ved å plassere hendene på den fremre benet. Ryggen skal være rett. Hvis stativet er gjort riktig, vil det være mye i beinet hun kneler på følelsen. Vekten må være på benet fremover.

 De bør holde strekken i minst 30 sekunder, og bytte sider på motsatt hip flexor stretch. Noen mennesker kan ønske å ha en matte eller brettet håndkle for å plassere under kneet på bakken demping. Som til flexor musklene, kan en person få en dypere strekk ved å rette beinet og strekke kneler bak henne. Hun kan også holde hånden vekter eller en medisin ball i luften mens du gjør hoftefleksjon strekning å forbedre sin balanse og få en dypere strekk.

 Noen yoga Postures også fungere som hoftefleksjon strekninger. For eksempel, en-legged konge due positur strekninger hip flexors og ytre lårmuskler. For å gjøre positur, en person bør begynne på hender og knær. Han må da glir høyre ben bak ham, strekking av benene opp til låret hviler på gulvet. Den venstre ben skal beveges forover, slik at kneet er bøyd og hviler femur og tibia på gulvet. Han kan hvile på hans venstre rumpeballe og for å støtte seg selv ved å plassere håndflatene på bakken.

  •  Lunges er strekninger en av de beste hip fleksjon.
  •  Ryggsmerter er et vanlig problem for folk med en stram psoas, en av hip flexors.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha