Hva er en Home Theater Sound Bar?

 En hjemmekino lyd bar er en type høyttaler kabinett som er designet for å gi surroundlyd funksjonalitet uten flere høyttalere plassert rundt et rom. Disse husene er vanligvis lang og tynn, slik at de enkelt kan monteres flatskjerm-TV. Husene inneholder vanligvis flere høyttalere som er rettet mot bestemte retninger, som er designet for å gi lyden å sprette av veggene i et rom og skape en illusjon av en full surround sound system. En hjemmekino lyd bar kan drives eller uten strøm, og mange har en subwoofer, eller koble minst en tilkobling for en subwoofer. Dette skyldes det faktum at enkeltbasshøyttalere gjengir lave frekvenser en tendens til å være bedre enn de relativt små høyttalere vanligvis i mengder lyd bar.

 En av de nødvendige komponentene i en hjemmekino er en slags surround sound system, som gjør at lyddata i filmer, TV-programmer og videospill for å være fullt verdsatt. Disse systemer gjør bruk av flere lydkanaler paret av høyttalere som vanligvis er plassert på strategiske steder i et rom, slik som foran, bak og på sidene av en lytter. En vanlig surround sound system bruker fem vanlige høyttalere og en subwoofer lavfrekvente effekter, selv om sju og ni-høyttalersystemer er også vanlig.

 En hjemmekino lyd bar er en måte å tiltrekke seg en surroundlydeffekt uten kostnaden av flere høyttalere eller ekstra arbeid med å kjøre kabler gjennom for å nå et rom. Disse gode barer inneholde flere høyttalere i ett enkelt hus, som vanligvis er tynn nok til å bli montert på en vegg under en flatskjerm-TV. Høyttalerne er påpekt i bestemte retninger, noe som kan tillate en hjemmekino lyd bar for å simulere effekten av høyttalerne plasseres på forskjellige steder. Når lyd etterlater en høyttaler i en surround sound bar, spretter det av en vegg, og vil synes å komme fra at veggen til en lytter som er godt plassert.

 Det finnes mange forskjellige typer av lyd barer, som kan være godt tilpasset ulike situasjoner. Bare enkle lyd barer inkluderer venstre og høyre kanal, så de er vanligvis ikke egnet for hjemmekino-applikasjoner. Surroundlyd hjemmekino lyd barer inneholde flere høyttalere, og kommer i både drevet og ikke-drevne versjoner. Passive lyd barer krever noen form for ekstern forsterker til arbeid, mens motoriserte enheter som skal bare plugges inn i en vegg. Det er også vanlig for en hjemmekino lyd bar for å ha en forbindelse som en subwoofer kan kobles til, og noen pakker selv har en subwoofer i tillegg. Det er viktig å huske på at hvis veggene i rommet har ikke gode akustiske egenskaper, som denne type lyd system ikke vil være effektive i å skape den ønskede effekt.

  •  Hjemmekinolyd barer kan installeres lett under flatskjerm-TV.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha