Hva er en julegave Melon?

 Mange mener at den sommeren eller høsten er høysesong for meloner, men det er en spesiell rekke muskmelon som forfaller i desember. Grunnet modnes denne vinteren, er det som kalles en Santa Claus melon eller honningmelon. Smaken er sagt å være minner om en meget søt honning melon, med en gul-oransje kjøtt og spettet grønt huden ligner en vannmelon.

 Julen melon er ofte servert ferie måltider i stedet for andre frukter som er ute av sesong og mindre smakfull. Mange land rundt om i verden for å dyrke varianter av disse for å gi frisk melon frukt året rundt. Ofte, en av de 13 tradisjonelle maten serveres i en fransk julemiddag, for eksempel.

 Finne en melon, en tur til høyere-end supermarkeder eller spesialiserte produkter som trengs uttak, men utsiktene til å ha ferske meloner i ferietiden bør være et insentiv. Eksperter anbefaler å se etter en vine-modnet melon jul i det hele tatt er mulig, fordi den ekstra tiden på vintreet før innhøstingen ofte resulterer i en mer tilfredsstillende produkt. Det kan også få lov til å modnes på en counter-top for et par dager, som en under moden cantaloupe eller melon.

 En moden melon bør gi litt jule når trykket er brukt til å blomstre slutten. Det bør også være relativt tung for sin størrelse og har en behagelig duft. Forberedelse og servering av en melon begynner med vertikale kutt gjennom etablering og fra frøene og massen. Kjøttet kan øses med en melon baller, kuttet i små båter eller delt i håndterbare biter. Dette melon serveres vanligvis av seg selv, ikke i en kompott eller andre blandede melon retter.

 Neste gang en kokk finner seg på utkikk etter en interessant akkompagnement til den tradisjonelle ferie middag, kan han ønsker å vurdere å tilby en fersk jule melon salat som en kald gjenstand eller sunn dessert.

  •  Frøene og massen må stikke en jule melon skal skuffes før du spiser.
  •  Jule meloner er så kalt fordi de modnes i desember.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha