Hva er en Junior boliglån?

 En junior boliglån, også kalt en andre boliglån er en type lån som lien prioritet lavere enn et tidligere lån eller pant. Den andre boliglån er innvilget etter en primær boliglån er godkjent. Siden en junior boliglån er registrert etter det første lånet, er det ansett som dårligere enn det første lånet. Som et første boliglån, er en junior boliglån sikret av verdien av huset som sikkerhet.

 Mange låntakere ønsker å sikre junior boliglån å innhente ytterligere ned betaling eller avsluttende kostnader penger. I denne situasjonen, underordnet boliglån gitt på nesten det samme som den primære boliglån. Noen långivere foretrekker å unngå å levere slike junior boliglån, fordi låntakeren har vanligvis liten eller ingen egenkapital i hjemmet. Men andre långivere er villige til å låne junior boliglån i slike tilfeller, spesielt når den som låner har svært god kreditt eller møte andre kriterier.

 En annen grunn til en låntaker kan en junior boliglån Målet er å få tilgang til hans eller hennes hjem egenkapital. Ofte likvidert egenkapital brukes til hjemme forbedringer, ta en drømmeferie, eller hjelpe en familie med undervisning kostnader. Imidlertid kan disse pengene brukes på noen måte tilfreds låner.

 For å få en junior boliglån, må låntakeren oppfyller kravene til utlåner. Låntaker må kunne bevise hans eller hennes evne til å tilbakebetale underordnet boliglån i tillegg til det opprinnelige lånet. Ved anvendelsen av vurderingen av den som låner, utlåner vil vurdere låntakers kreditt historie og scorer, sysselsetting historie, inntekt, gjeld, og andre faktorer. Det faktum at den som låner var i stand til å få en første boliglån betyr ikke at han eller hun vil være i stand til å kunne få en junior boliglån.

 Junior boliglån vanligvis på høyere rente og kortere lånebetingelser enn første boliglån. En høyere rente betyr høyere månedlige innbetalinger og en økning i den totale lånekostnad. Men junior boliglån er ofte rimeligere enn usikrede lån.

 Siden en junior boliglån ta sekundær prioritet til en primær boliglån, er långiver mer sannsynlig å tape penger dersom låntaker misligholder lånet. I utgangspunktet er det sekundære utlåner ikke rett til en andel av inntektene fra salget av eiendommen til den første utlåner er fullt refunderes. Denne høyere risiko forårsaket mange långivere er motvillige i å gi junior boliglån.

  •  En junior boliglån er ofte brukt til å betale for å kjøpe en ned betaling eller avsluttende kostnader på et hjem.
  •  En junior boliglån ta sekundær prioritet til en primær boliglån.
  •  Før en låntaker får en junior boliglån, vil en utlåner av låner anmeldelse av kreditt.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha