Hva er en kani salat?

 Kani salat er en japansk salat bestående hovedsakelig av imitasjon krabbe pinner. Den "krabbe" er faktisk består av hvit fisk som er kondensert til pinner og er mye billigere at den virkelige krabbe. Kani salat serveres på de fleste japanske restauranter med andre ingredienser som agurk, mango og panko, som er en sprø brødsmuler, og har en tendens til å være litt krydret. Panko er vanligvis stenket pynt før servering så det er ikke altfor soggy. Retten serveres vanligvis kald.

 Forberede og matlaging kani salat vanligvis tar omtrent 30 minutter. Noen av de andre ingrediensene til dressing inkluderer chili saus, gulrøtter, ingefær, ris eddik og majones. Sukker, salt og paprika kan også tilsettes. Når ingrediensene til dressingen har blitt grundig blandet sammen, er imitasjon krabbe kjøttet legges i en bolle med skrelt agurk. Bandasjen helles deretter over krabbe og agurk, og blandet sammen.

 Når Kani salat er klart, noen ganger servert på en seng av salat og panko er drysset over toppen. Imitasjon crabsticks, eller surimi, er sammensatt av hvit fisk som Alaska pollock og torsk som er finmalt og deretter herdet og formet for å ligne krabbe. Noen ganger proteiner er lagt til for smaken. Dye er også lagt for å fullføre imitasjon krabbe ben en rødlig nyanse til imitasjon. Når imitasjon krabbe er fullført, kan det være nesten det samme tekstur, har lukt og smak av the real thing.

 Det finnes mange forskjellige typer salat som inneholder imitasjon krabbe. Den har en tendens til å ha mindre kolesterol, men er også behandlet. Dette refererer til naturlig mat som varer lenger behandlet og ser mer visuelt attraktivt for kjøpere.

 Surimi er en populær mat i Asia og kan brukes til å duplisere smak og utseende hummer, og mange andre typer av skalldyr i tillegg. I europeiske land imitasjon crabsticks er kjent som krabbe eller fiskepinner, mens i USA er det kjent som imitasjon eller uekte krabbe. To til tre prosent av fisket i verden dedikert til produksjon av surimi med Nord-Amerika og Japan som de viktigste produsenter og forbrukere av produktet. Mange andre land rundt om i verden er i ferd med å produsere og konsumere surimi Kani salat også.

  •  Agurk er ofte inkludert i Kani salat.
  •  Kani salat er laget med imitasjon krabbe.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha